Test af hårkur: 3 bud på god og effektiv pleje til håret

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Et tørt hår med spaltede spidser giver et uplejet udseende. Her får du 3 bud på gode og effektive hårkure afhængig af behov.

Sådan forebygger du tørt og spaltet hår

Hårets struktur, tykkelse, sundhed og behov varierer fra den enkelte, men fælles for dem alle er, at de alle kan trænge til en kærlig hånd en gang imellem. Årstiderne der skifter, styling produkter og stylere samt hårfarve og afblegning er bare nogle af de faktorer der spiller ind, når det kommer til hårets sundhed. Et tørt hår med spaltede spidser er noget de færreste af os sætter pris på, og der skal faktisk ikke så meget til for at gøre en kæmpe forskel. En god shampoo og conditioner er basen for de fleste, men mange af os får ikke prioriteret en hårkur hvilket er rigtig ærgerligt, da det er netop hårkuren der kan gøre den store forskel. Behovet til hvad en hårkur skal kunne kan variere afhængig af, hvorvidt man får bleget og farvet sit hår, har meget tørt eller bare gerne vil opretholde et sundt og glansfuldt hår. Der findes heldigvis et alternativ til os alle sammen.

Her får du 3 bud på gode og effektive hårkure

1. Den lette løsningRedken Acidic Perfecting Concentrate Leave-in Treatment, 150 ml. 239,95 kr.

Er du til leave in hårkur, så er denne hårkur lige noget for dig. Acidic Perfecting Concentrate Leave-in Treatment påføres i nyvasket og håndklædetørt hår. Hårmasken skal ikke vaskes ud. Masken giver varmebeskyttelse, hjælper med at tæmme frizz, reducerer at håret knækker samt plejer og styrker skadet hår.

2. Neutraliser de gule undertoner og få glansen tilbageKérastase Blond Absolu Masque Ultraviolet Hair Mask, 200 ml. 345 kr.

Masken indeholder lilla pigmenter, som går ind og neutraliserer kobberfarvede og gullige undertoner. Den meget plejende hårmaske gendanner håret, virker plejende, forbedrer blødheden og giver en strålende glans.

3. Ultimativ pleje til alle hårtyperDavines NOUNOU nourishing repairing mask, 75 ml. 130 kr.

Masken skal påføres i nyvasket og håndklædetørt hår. Lad masken virke i 10-15 minutter og se hvordan der kommer liv tilbage i håret. Masken giver intensiv pleje til selv det mest tørre hår. Håret efterlades smukt, styrket, velplejet og glansfuldt.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.