Test: Håret sladrer om din sundhed

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vil du blive en sundere og slankere udgave af dig selv? Smide det uklædelige mavefedt? Have mere balance i dit liv? Og mindske stress og sove bedre? Så er en DNA-test af dit hårstrå et godt sted at starte.

Hvor sund er du?

”I takt med, at vores biologiske ur tikker, får vores krop nye udfordringer og nye behov. Derfor kan det være en god idé at give kroppen et effektivt serviceeftersyn. Og den starter i nakken!”
Det fortæller Helle Ørskov, der står bag Copenhagen Health Club på Kongens Nytorv. Her har de stor succes med skræddersyede kostplaner – baseret på DNA fra dine egne hårstrå. En DNA-hårtest går dybt ind i systemerne i kroppen.

Kickstart din nye sunde livsstil på Kongens Nytorv. Lene Jensen (tv) er ekspert i ernæring og Helle Ørskov (th) er kvinden bag Copenhagen Health Club.

Håranalysen er en sladrehank

Selv om du måske er flittig til at tage diverse kosttilskud og bruger formuer på dem, kan det være svært at vide, hvad der præcist gør en forskel for din sundhed. Hårtesten giver dig et fingerpeg om, hvilke vitaminer og mineraler du har et godt niveau af i kroppen og hvilke, du mangler. Er der en ubalance i kroppens byggesten, kan det komme til udtryk i forskellige gener og være med til at forklare, hvorfor du eksempelvis har svært ved at sove, tabe dig, er konstant sulten, oppustet eller generelt utilpas. Samtidig viser analysen dit niveau af toksiner (giftstoffer) i kroppen, som sættes i forbindelse med flere livsstilssygdomme, dårligt immunsystem og stressfølsomhed.

4 hårstrå er nøglen

Der tages fire nakkehår, der sendes til et laboratorium i Tyskland. Det leder til en 30-siders lang rapport, der punkt for punkt gennemgår de faktorer, der påvirker din sundhed. Kategorierne inkluderer bl.a. din fordeling af antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer, mineraler og den påvirkning, du er udsat for fra både mobiltelefoner, computere og trådløst internet.
Copenhagen Health Clubs diætist Lene Jensen gennemgår herefter rapporten sammen med dig under en times samtale. Og hun fortæller dig helt konkret, hvordan du optimerer din kost, sætter en sund proces i gang og dermed får et generelt bedre velvære.

Kostplan og fedtforbrænding

Har du behov for et holdbart vægttab med effektiv fedtforbrænding, kan Lene Jensen også skræddersy en personlig kostplan ud fra en kropsmåling. På fire uger kan du tabe op til fem kilo rent fedt. Desuden får du lette træningsøvelser og brugbare tips til, hvordan du holder fast i dit nye, sunde liv. Lene Jensen er Certificeret Bachelor i Nutrition & Health og hjælper både private og virksomheder, bl.a. Danmarks Radio.
Et 4-ugers sundhedsboost kan afhjælpe:

 • forstoppelse
 • diarré
 • træthed
 • uren hud
 • oppustethed
 • sukkerafhængighed
 • hovedpine
 • allergi
 • lavt energiniveau
 • muskel- og ledsmerter
 • vægtproblemer
 • rygetrang.

Tilbud til GO Beauty’s læsere

DNA-HÅRANALYSE
Pris inkl. test og personlig gennemgang af rapporten normalpris 1.395 kr.
Tilbud til GO Beauty’s læsere 1.095 kr.
Gælder t.o.m. 30/4. 

4 UGERS SKRÆDDERSYET KOSTPLAN OG SUNDHEDSBOOST
4 ugers ”Farvel til fedtet” sundhedsboost inkl. kropsmåling, personlig kostplan
+ træningsøvelser samt support 24/7.
Pris til GO Beauty’s læsere 1.995 kr. (SPAR 1.000,-).
Gælder t.o.m. 30/4.
COPENHAGEN HEALTH CLUB
Kongens Nytorv 5, 1265 København K
LÆS MERE >>


Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar