Tid til yogaferie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trænger du til at koble fra og nyde dig selv i smukke omgivelser, så er en yogaferie det helt rigtige valg. Der er et hav af forskellige muligheder, destinationer og prisklasser, så det er kun fantasien, der sætter grænsen.

En ferie i balance

Båstad

To dages yoga og spa retreat på hotel Skansen i Båstad er ren forkælelse for alle sanser, hvor alle kan være med. To dage fyldt med Hatha yoga, Yin yoga og Vinyasa Flow. Her får du mulighed for at prøve tre forskellige yogaformer og lærer at trække vejret ordentligt – helt ned i maven. Opholdet indeholder fuld forplejning i form af to overnatninger, forkælelse med spa, saunagus, havbad, massage og lækker mad. Forkæl krop og sind med yoga til bølgens brusen og udsigt til hav og pejs i Kallbadhuset – det unikke badehus på pæle i havet.
Pris pr. person i enkeltværelse 2.950 kr.

temple-yoga-baastad
Temple Yoga drives af Mai Pham og holder til på Bellevue strand ved København med udsigt til havet. Mai afholder flere yogaretreats om året, og i september til november 2017 afholder hun seks retreats, fem på Hotel Skansen i Båstad og et yoga & silence retreat på Bornholm.

Bornholm

Tre dages yoga og silence Retreat på Boutique Hotel Nordlandet på Bornholm er en tre dages magisk rejse, hvor du rejser indad. Opholdet indeholder alt fra healende yoga, meditativ yin yoga og dynamisk hatha yoga. Der er tale om et semi silence ophold, hvor der er silence fra aften til frokost næste dag, hvilket er en fantastisk mulighed for at mærke efter, hvordan kroppen og sindet har det.

temple-yoga-bornholm
Alle kan være med, og alt er inkluderet i opholdet ud over transporten til og fra Bornholm. Pris pr. person 5.200 kr., hvor man kan nyde et dobbeltværelse med havudsigt helt alene.

Læs mere her om efterårets retreats >>

Kreta

Karen Pallisgaard er forfatter og står bag flere bøger om yoga og er desuden en anerkendt yogalærer med mange yogatimer og uddannelser i ryggen. Karen afholder årligt yogarejse, og den næste går til Kreta i samarbejde med Spies Rejser.

kreta-yoga
Denne rejse er perfekt til nye og letøvede yogier. Så vil du gerne prøve kræfter med yogaen eller fordybe dig enten alene eller sammen med en veninde uden at skulle flyve for langt og betale for meget, så er denne tur perfekt.
Syv dage fra fra 6.898 kr.

Læs mere om yogarejse til Kreta her >>

Costa Rica

Anamaya Resort i Montezuma i Costa Rica tilbyder nye resorts hver uge. Her kan du forme dit ophold, som du vil, og fordybe dig i yoga, surfing eller dykning. Derudover kan du også mulighed for at bruge en hel måned på Anamaya og tage din 200 timers yoga teacheruddannelse. Uddannelsen henvender sig til dem, der gerne vil gå all-in og fordybe sig i yoga og meditation, spise lækker og sund mad og vågne op til den smukke udsigt og lyden af junglen, der vågner.

costa-rica-yoga
Læs mere her om de mange retreats >>

Sri Lanka

Kropsinstituttet arrangerer flere gange årligt den ultimative ayurvediske yoga- og meditationsrejse til Sri Lanka. Prisen for syv dage 15.-23. august er fra 22.700 kr. Men så skal man også bare læne sig tilbage og lade sig forkæle. Rejsen inkluderer fly, privat villa, fuldforplejning med 100 procent økologisk og ayurvedisk kost tilberedt specielt til dig, daglig yoga, meditation, behandlinger og meget mere. Denne rejse er til dig som kun ønsker det bedste af det bedste!
Martin fra kropsinstututtet oplever, at deltagerne føler tryghed ved, at det er en dansk arrangør og danske yogalærere og behandlere, der er med på opholdet. Dette retreat giver både fysisk, psykisk og mentalt resultat, og de redskaber, du får med, giver dig muligvhed for at ændre mønstre og livsstil. Turen er for alle, så selvom du er ny inden for yoga og meditation, men gerne vil gøre noget godt for dig selv, så er dette retreat perfekt.

sri-lanka-yoga
Læs mere her om yoga- og meditationsrejser >>

Yoga er for ALLE!

Sidder du med en forestilling om, at yoga ikke er noget for dig fordi det kun er for hippier, så tager du fejl! Yoga er både for unge, gamle, børn, kvinder og mænd. Prøv forskellige lærer og stilarter, så du finder netop den rigtige stil og retning. Vær tålmodig. Der er en yoga form og retning for alle, så hvis du f.eks. ikke er til yin yoga så giv ikke op, der er masser af andre former, der både er fysisk og psykisk krævende. Sammenlign ikke dig selv med andre – yoga er en individuel praksis og det handler om DIG og din krop og ikke om, hvad naboen kan på sin yogamåtte.

yogavivoYoga, hvor og når som helst

Yogavivo er Danmarks største online yogaportal. Med et medlemsskab får du adgang til et hav af online yogavideoer med dansk instruktion, så du nemt kan dyrke yoga hvor og når som helst. En online yoga-platform, der kan gøre yoga til en flydende, nem og tilgængelig del af hverdagen for dig, der har lyst til at være med. Uanset hvem du er og i hvilken form du er. For kun 119 kr. om måneden kan du se alle de videoer om yoga, afspænding og meditation du ønsker.

Prøv gratis i 7 dage – ingen bindingstid. Læs mere her >>
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar