Verdens bedste romaskine – hjemme i din stue

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi har set og hørt Frank Underwood slide i den i ”House of Cards”, den er udstillet på verdens fineste designmuseum, og så er den blevet et ikon inden for romaskiner i hjemmet. Navnet er WaterRower. Det verdensberømte træningsredskab, der er meditativ frem for mekanisk og skabt til at gøre det nemt og effektivt at træne hjemme hos dig selv, mens du har fornemmelsen at sidde midt ude på havet.

WaterRower slår andre træningsformer

Uanset om du har ti minutter eller en time til rådighed, giver WaterRower effektiv træning til hele kroppen på én gang. Roning er den ideelle kombination af intens og skånsom træning, øger både din styrke og din kondition og slår andre træningsmetoder med længder.

”WaterRoweren er meget mere end blot et lækkert design. Først og fremmest er den en fuldblods romaskine, som i sit materialevalg bibringer Feng Shui i din træning og i rummet generelt … Man forelsker sig fra første rotag … Som investering i et stykke træningsudstyr til hjemmet, er dette helt klart vores bedst bud.”

6 ud af 6 stjerner, Løbemagasinet

Meditativ udendørsfornemmelse hjemme i stuen

Den vandbaserede WaterRowers særlige konstruktion gør, at du ikke forstyrres af mekaniske lyde fra kædetræk og metalgear. Det eneste, du hører, er den rislende lyd af vand. Funktionsprincippet bag maskinen er baseret på vandmodstand, hvilket giver en jævn og realistisk belastning for hvert tag, der føles som at ro i vand. På grund af den neddykkede paddel i vandtanken, oplever du ikke et ujævnt modhold, som det er tilfældet for mange romaskiner. Det betyder også, at du kan bruge den overalt i dit hjem uden at forstyrre hverken familie, naboer eller din egen Netflix ’træning’ video.

Prøv WaterRower GRATIS i 14 dage i dit eget hjem!
>> Læs mere her <<

  

En roers egen drøm

WaterRower blev designet i 1988 af en amerikanske ingeniør og letvægtsroer John Duke, som ville væk fra den mekaniske følelse fra en traditionel romaskine og i stedet skabe fornemmelsen af at ro i vand med den modstand, der hører med. Han startede sin lille nebengeschæft med at bygge et par maskiner om måneden i sin garage i sit hjem på Rhode Island, USA.

I dag sendes der 70.000 romaskiner om året ud til alle verdens hjørner, stadigvæk med produktionsfaciliteterne på Rhode Island.

  
Verdensberømmet design og kvalitet

Det personlige håndværk er stadig en hjørnesten i produktionen af WaterRower. Alle maskiner håndbygges i amerikansk hårdtræ som eg, valnød, ask og kirsebær. Træet skaffes fra bæredygtigt skovbrug i USA’a Appa-lachian Mountains.

Og smuk, det er den. Water Rower er designet som et møbel og er det hidtil eneste fitnessudstyr, som udstilles og sælges på Museum of Modern Art i New York. Maskinen stilles på højkant, når den ikke er i brug og derfor optager minimal plads. Vægten af vandet i vandtanken sikrer, at WaterRower’en står stabilt på højkant og optager minimal plads.

DERFOR SÆTTER ROTRÆNING ANDRE
TRÆNINGSMETODER TIL VÆGS*:
Du træner hele kroppen: 
I romaskinen trænes næsten alle muskelgrupper i kroppen – hele 86 procent af dine muskler kommer i arbejde.
Du forbrænder flest kalorier: 
Romaskinen kombinerer styrketræning og kredsløbstræning. Hvis du vil forbrænde flest kalorier på kortest tid, kan du klø på med intervaltræning i romaskinen.
Du får færre skader: 
Roning er skånsomt for kroppens knogler og led, fordi der ikke er hårde stød som ved løb. Derfor er romaskinen også et godt valg, hvis du har haft skader i f.eks. knæ, ankler eller hofte.
Perfekt til opvarmning: 
Romaskinen er perfekt til opvarmning før f.eks. styrketræning, fordi den varmer hele kroppen op i forhold til mange andre kredsløbsmaskiner, der primært opvarmer benene.
*Kilde: iForm
 

Vægten af vandet i vandtanken sikrer, at WaterRower’en står stabilt på højkant og optager minimal plads.

Her kan du læse meget mere om WaterRower >>
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.