Vind den fantastiske hårplejeserie Organic fra Björn Axén. Værdi 1.220 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vind Björn Axéns fantastiske hårplejeserie ‘Organic’

Björn Axén er en af Sveriges største frisørvirksomheder. I dag består virksomheden af egen produktlinje, fire saloneri Stockholm hvor den ene er et nyt og kreativt mødested, hvor både salon, træning, Academy (et uddannelsescenter for frisører og makeupartister) og hovedkontor er samlet under et tag. Du kan også finde en salon i Göteborg.

Koncernen har 100 ansatte og en omsætning på over 100 millioner kroner. Björn Axén har siden 1984 været Kongelig Hofleverandør.

Hårplejeserien ‘Organic’ er en økologisk serie, der indeholder naturlige ingredienser, som delvist er økologisk dyrket. Serien består af fem pleje- og stylingprodukter, der indeholder minimum 95 procent naturlige ingredienser og minimum 10 procent økologiske ingredienser.
Organic-seriens ingredienser er biologisk nedbrydelige, men Björn Axén har ikke klassificeret bionedbrydelighed i henhold til “sagens natur”.
Alle produkterne i serien indeholder antioxidanter og sukkerkomplekser som beskytter, fugter, styrker håret og giver det glans.

Tildmeld dig konkurrencen herunder. Så er du med i lodtrækningen om et komplet sæt af den fantastiske hårplejeserie fra Björn Axén.

LÆS MERE >>

FAKTA OM KONKURRENCEN:
Samlet præmiesum: 1.220 kr.
Antal trækninger: 1
Konkurrencen kører fra: 24.-31. oktober 2017.

Tilmeld dig konkurrencen

Når du udfylder felterne herunder, deltager du samtidig i lodtrækningen om ugens præmie.

Konkurrencebetingelser:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 

Share.

About Author

Comments are closed.