Vind lækre ure fra Nordgreen. Værdi 4.485 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 27. oktober 2018

Nu har du muligheden for at vinde et smukt stilfuldt ur fra Nordgreen. Urene er kendte for deres minimalistiske, enkle og funktionelle design.

Vind et dansk designur fra Nordgreen af Jakob Wagner

Nordgreen er scandinavisk design når det er bedst, og det kendetegnes ved at være minimalistisk, enkelt og funktionelt. Urene er designet af den danske designer Jakob Wagner, der har vundet flere priser og har designet for store danske og skandinaviske firmaer, herunder Bang & Olufsen, Muuto, Stelton m.fl.

Nordgreens passion

Nordgreen ønsker, at urets ejer skal føle en særlig tilknytning og forbindelse til sit ur – som en person du aldrig vil være foruden. Det er den slags ure, Nordgreen forsøger at skabe.

Nordgreen ønsker, foruden at skabe smukke funktionelle ure, at give noget tilbage til velgørenhedsprojekter rundt om i verden. I den forbindelse har de oprettet deres ‘Giving Back Programme’, hvor man kan vælge inden for områder som sundhed, uddannelse og miljø man ønsker at støtte, ved købet af sit Nordgreen ur. Det er tre områder, der ligger Nordgreen meget nær nemlig rent drikkevand, uddannelse til børn og beskyttelse af regnskoven.

Sådan virker programmet

Find det unikke serienummer på bagsiden af uret. Herefter skal du finde dit Certificate of Autenticity i din urkasse. Indtast den viste kode og herefter vælger du din favorit sag. Så donerer Nordgreen pengene til den!

Der trækkes 3 heldige vinder og hvert ur har en værdi af 1.495 kr.


Du kan frit vælge i mellem Philosopher modellen i Sølv/Sølv Mesh, Gun Metal/Gun Metal Mesh eller Rose Guld/Rose Guld Mesh.

Her kan du læse meget mere om Nordgreen:

LÆS MERE >>

FAKTA OM KONKURRENCEN:
Samlet præmiesum: 4.485 kr. (Et ur har en værdi af 1.495 kr.)
Antal trækninger: 3 ure model Philosopher.
Konkurrencen kører fra: 15. august – 11. september 2018.

Tilmeld dig konkurrencen

Når du udfylder felterne herunder, deltager du samtidig i lodtrækningen om ugens præmie.

Konkurrencebetingelser:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 

Share.

About Author

Comments are closed.