Vind Nimue 12 Week Challenge kit. Værdi 3.995 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vind Nimue 12 Week Challenge kit – hudplejeprodukter og behandlinger

Nimue introducerer i dag en ’12 Week Challenge’ for at bevise, hvordan hudplejemærkets yderst effektive og videnskabeligt udviklede produkter, kan forvandle din hud på 12 uger.

Du får her muligheden for at kunne tage udfordringen op sammen med GO Beauty. Kampagnen er inspireret af #NoMakeUp trenden og Nimue føler sig så sikre i deres sag, så man efter de 12 uger skal føle sig tryg nok til at droppe sin foundation i den 13. uge.

Og hvem vil ikke gerne det? Kampagnen inkluderer et af de fire forskellige ’12 Week Challenge’ kits, der hver især indeholder otte hjemmeplejeprodukter samt en værdikupon til fire professionelle hudplejebehandlinger på en af de udvalgte klinikker nær dig.

Du kan vinde det hudplejeksæt, der passer til netop din huds tilstand. De fire hudtilstande er: Miljøbelastet, hyperpigmenteret, problematisk eller sensitiv og det vil din professionelle behandler bedømme. Ved at kombinere hjemmeplejeprodukter med Nimue-behandlinger, øges produkternes effektivitet markant og det bedste resultat opnås.

Tilmeld dig konkurrencen herunder. Så er du med i lodtrækningen om et Nimue 12 Week Challenge kit.


GO Beauty har testet Nimues ’12 Week Challenge’
Læs mere og se resultatet af testen:

Kan Nimue forvandle min hud på 12 uger? LÆS artiklen >>
TEST: Kan Cremer virkelig forvandle huden på kun 12 uger? Svaret er… LÆS artiklen >>

FAKTA OM KONKURRENCEN:

Samlet præmiesum: Kittet koster 3.995 kr. Værdien af alle produkter til 12 uger samt fire behandlinger er 7.498 kr.
Antal trækninger: 1
Konkurrencen kører fra: 1.-15. november 2017. UDLØBET

NB. Da det er en konkurrence refunderes pengene ikke efter de 12 uger.

Tilmeld dig konkurrencen

Når du udfylder felterne herunder, deltager du samtidig i lodtrækningen om ugens præmie.

Konkurrencebetingelser:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 
Share.

About Author

Comments are closed.