Vippebukker: Begår du også disse fejl?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kommer du mascara på inden du bukker dine vipper? Så begår du samme fejl som mange andre. Få vores guide til smukke bukkede vipper.

Bruger du en vippebukker hver dag?

Hvis ikke resultatet bliver pænt, holdbarhenden ikke er god, eller hvis vipperne klumper når du bruger din vippebukker, har du måske gjort det forkert fra starten. Men der er hjælp at hente, og det kan godt betale sig at finde sin vippebukker frem fra gemmerne, for resultatet er ikke til at tage fejl af!

Mange er aldrig blevet helt gode venner med sin vippebukker og har derfor lagt den væk, og det er faktisk rigtig synd. Når man bruger en vippebukker, får man smukke buede vipper og øjnene mere åbne og man ser dermed også langt mere frisk ud. Det er så smukt og resultatet taler for sig selv.

Sådan sikrer du det bedste resultat

Det kan godt betale sig at investere i sine beautytools, og når det kommer til en god vippebukker er det ingen undtagelse. Der er stor forskel og man kan mærke det på grebet samt se det på det buede resultat, hvis ikke kvaliteten er i orden. Kig efter en vippebukker med en bred åbning. På den måde sikrer du at du kan få så mange vipper med som muligt, når du laver dit buk.
Et godt tip er at varme sin vippebukker op inden man bruger den. Som med alle andre hårstylere, holder resultat også fordi de er opvarmet. Varm vippebukkeren op med en hårtørre og husk endelig på at lade den køle af inden du bruger den, så du ikke brænder dig og skader vipperne. Der findes også vippebukkere med indbygget varme, så den er opvarmet når den skal bruges.

Noget af det vigtigste er: Du skal IKKE påføre din mascara inden du bruger din vippebukker. Man påfører sin mascara efter man har lavet bukket. Hvis du påføre din mascara inden, klumper vipperne sammen og i værste tilfælde kan vipperne hænge fast i vippebukkeren når den slipper og hive nogle af øjenvipperne med ud.

TIP! Det kan slide meget på vipperne når du bruger en vippebukker hver dag. Det kan anbefales at du bruger en plejende vippeserum hver dag for at beskytte og pleje vipperne. Derudover skåner du vipperne hvis du vælger en vippebukker med siliconepuder på hver side. Disse siliconepuder kan udskiftes, så du ikke slider på din vippebukker eller vipperne.

Book dig skøn allerede i dag

Hvis du ikke er blevet gode venner med din vippebukker, er der hjælp at hente. Du kan booke et vippebuk hos din lokale kosmetolog eller behandler. Behandlingen tager ca. 45 minutter, og så behøver du ikke at tænke på dine vipper i 4-6 uger.

>> Find en klinik, der tilbyder vippebuk også kaldet lashlift i nærheden af dig lige her <<

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.