Vitaminer: En enkel vej til en stærkere krop

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De fleste får dækket kroppens behov for vitaminer og mineraltilskud via en varieret kost. Men kniber det med de daglige 600 gram grønt og frugt, kan det være nødvendigt med en hjælpende hånd for at holde kroppen sund og stærk.

Mangler du vitaminer?

Det har nærmest aldrig været vigtigere med et stærkt immunforsvar. Covid-19 har rusket godt og grundigt op i vores sygdomslære, medført en bølge af bakterieforskrækkelse og gjort håndsprit til en trofast følgesvend i håndtasken. Samtidig lurer efterår og vinter lige om hjørnet, og når udeliv og UV-stråler ikke længere kan hjælpe os med at holde virussen på afstand, er det ikke alene vigtigt med en god håndhygiejne, det kræver også et stærkt immunforsvar. Desværre kommer man ikke sovende til et godt immunforsvar, til gengæld kan det hjælpes på vej af noget så enkelt som vitaminer og mineraler. Men hvad er det, man skal spise, hvornår og hvor meget?

Vitaminverdenen er for mange en jungle, og det kan være svært at finde rundt i, hvad der gavner – og hvad der er mere eller mindre ligegyldigt.

Her hjælper vi dig lidt på vej med en guide til enkle vitaminløsninger, der dækker dit basale behov for vitaminer og mineraler.

Alt hvad du har brug for i en pose…

Hvilke vitaminer mangler du? Det spørgsmål kan være svært at besvare uden en sundhedstest, der giver dig klare svar. For at imødekomme den udfordring har flere vitaminproducenter skræddersyet løsninger, der ikke kræver den store ABC i vitaminer.


3-i-1 pakke

Puori 3 multi-pak fås i en pakke, der svarer til 30 dages forbrug. Pakken indeholder en kombination af fiskeolie, D3-vitamin, zink og et magnesiumkompleks. Fiskeolien er et højkoncentrat fra vildtfangede ansjoser, der bidrager til en normal hjerte- og hjernefunktion samt et normalt velfungerende syn. Derudover styrker kapslerne immunforsvaret, vedligeholder knogler og tænder samt mindsker træthed og udmattelse. 419 kr.

Sundhedstest

Zentabox tilbyder en gratis sundheds-test, så du kan få et overblik over, hvilke vitaminer og mineraler, du mangler. Ud fra testen sammen-sættes en personlig anbefaling til dit optimale daglige tilskud af vitaminer og mineraler. Herfra vil du modtage en pakke svarende til 28 daglige tilskud. Kender du dit behov i forvejen, kan du sammensætte din egen pakke og shoppe rundt mellem 28 forskellige tilskud, der indeholder alt fra D-vitamin, kalcium og fiskeolie til magnesium og meget mere. Priser fra 149 kr. pr. måned.

En smuk hud kommer ikke af sig selv. En god søvn, gode rutinerog ikke mindst det rigtige kosttilskud kan forbedre hudens sundhed og udseende. Serien fås i 3 forskellige varianter.

Skønhed kommer indefra

Advanced Nutrition Program kosttilskud er med til at sikre en sund hud, hår og negle. Sunde celler skaber fundamentet for en sund og smuk hud. Skin Ultimate indeholder ingredienser, herunder A-vitamin og biotin, der bidrager til en mere ensartet og jævn hudtone, skinnende hår og stærke negle. 28 pakninger med 5 stk. i hver koster 724 kr.
 

Funktion

Vitaviva Vitadaily indeholder Vitamax multivitamin, C-vitamin, D3-vitamin samt økologisk hørfrøolie. Vitamax er en stærk multivitamin spækket med green powder (hvedegræs, broccoli, blomkål, rødbede, ingefær mm), essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Tilsammen bidrager de til at bevare immunsystemets normale funktion, dannelse af kollagen, opretholdelse af normale tænder og knogler og normal funktion af immunsystemet. Pakken indeholder 30 dagsdoser og koster 495,89 kr.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.