Nyt

Vitaviva kan fejre deres 20 års jubilæum

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den danske kosttilskudsvirksomhed Vitaviva kan netop fejre deres 20 års jubilæum, og vi ønsker dem et kæmpe tillykke med milepælen.

Vitaviva har nået en milepæl

Det hele startede i 1999 hvor Kim og Anette Brangstrup etablerede den familiedrevet virksomhed Vitaviva i samarbejde med et team af orthomolekylære læger. Missionen var at finde ud af, hvordan man igennem naturlige kosttilskud kunne afhjælpe de hårde behandlingsforløb som f.eks. HIV og kræftpatienter ofte gennemgår. Ved at give kroppen alt det den har brug for igennem sund kost og kosttilskud, udrenses de skadelige affaldsstoffer og kemiske stoffer herunder tungmetaller.

I 2012 overtog Bianca Brangstrup efter sin mor og far, og i dag står Bianca for driften af virksomheden med sit team. Bianca er oprindeligt uddannet i økonomi og har senere uddannet sig til familie- og psykoterapeut, og senest taget en diplomuddannelse i Orthomolekylær medicin.

Kosttilskud er en branche i rivende udvikling og der er de senere år kommet mange nye brands til, hvilket er noget de hos Vitaviva mener er en positiv udvikling. Det viser at folk i højere grad tager ansvar for deres personlige sundhed.

I forbindelse med deres 20 års jubilæum har de lavet en smuk limited edition af deres Vitamax multivitamin. Det første produkt som virksomheden skabte i 1999, og er grundstenen i Vitaviva.

Vitamax lanceres i oktober 2019. Prisen er 475 kr. for 240 stk. og 1.050 kr. for 729 stk.

KÆMPE TILLYKKE MED JUBILÆET OG LANCERINGEN.
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.