Babor

Det tyske hudplejemærke BABOR er grundlagt i 1956 og begyndte med en sort rose – symbolet på uendelig skønhed. BABOR har fra begyndelsen, ønsket at fremme individuel skønhed og perfektion og har via forskning og udvikling af deres produkter, været med til at sætte standard for professionel hudpleje som vi kender det. Drevet af denne pionerånd, udvikler de forsat præcisionsformuleringer baseret på de mest innovative aktive ingredienser, for at give det bedste udbytte for alle typer af hud. Alt dette bakkes op af førende hudspecialister og klinikker, der med deres behandlinger, kan skabe fremragende resultater og en unik luksuriøs oplevelse.

Viser 1 - 10 af 18
Beauty and Style - København
0.00
Kgs. Nytorv 21, 1. sal
1050 København K
På Beauty and Style Kosmetologskole i København tilbyder vi en bred vifte af behandlinger. Behandlingerne udføres af Kosmetologskolens elever. 
·

·
B-Unique
0.00
Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg
Hudplejeklinikken B-Unique ligger på Gammel Kongevej – i hjertet af Frederiksberg. Her sætte indehaverne Sofia og Rikke, der er højtuddannede kosmetologer og makeup artister, en stor ære i at du skal føle dig helt unique.
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Susannes Hudpleje
0.00
Baunegårdsvej 2C
2820 Gentofte
Susannes Hudpleje er en hudplejeklinik for hele familien i hyggelige og rolige omgivelser på Baunegårdsvej i Gentofte og har det gode håndværk i fokus og tilbyder klassiske hudplejebehandlinger.
·

·
Copenhagen Beauty Center
0.00
Herlev Hovedgade 109
2730 Herlev
Copenhagen Beauty Center ligger i hjertet af Herlev i luksuriøst indrettede lokaler, og tilbyder en bred palette af behandlinger indenfor skønhed.
·

·
Lyngby Fod, Negle og Hudplejeklinik
0.00
Lyngby Storcenter 1, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby
På toppen af Lyngby Storcenter finder du Lyngby Fod-, Negle- og Hudplejeklinik. Klinikken har samlet alt under ét tag og er en oase af skønhed og velvære.
·

·
B'Licious
0.00
Lyngby Hovedgade 9C
2800 Kgs. Lyngby
Uanset hvad dine ønsker, målsætning eller bekymringer omkring dit udseende og skønhed er, vil du hos B´Licious få den rette vejledning og behandling. Det er klinikkens målsætning at give dig det allerbedste.
·

·
Furesølund Hudplejeklinik
0.00
Kielshøj 82
3520 Farum
I hjertet af Farum ligger Furesølund Hudplejeklinik. Indehaver Lone Ladefoged byder dig velkommen til en dejlig oplevelse i skønne og rolige omgivelser.
·

·
Hud- og Kropsplejeklinikken
0.00
Kirsebærgården 4
3450 Allerød
Vil du være slank? Med motion og fornuftig kostplan, kan man nå lang. men vil man gøre resultater helt perfekt, bør man supplere med en ‘Kvik Slim’ behandling, der strammer deller og slapt væv hurtigt og effektivt.
·

·
Anes Hudpleje
0.00
Jernbanegade 47, th.
4690 Haslev
Anes Hudpleje klinik er beliggende på Jernbanegade i Haslev og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til ham og hende. Ane er uddannet kosmetolog fra den Alternative Kosmetologskole i Næstved tilbage i 1993.
·

·