Om magasinet og klinikken Go Beauty i Hellerup nord for København

Om GO Beauty

Danske kvinder er blandt de naturligt smukkeste kvinder i verden, og GO Beauty er nysgerrige efter alt det, der sker indenfor alle former for skønhed. Vi ønsker hele tiden at gøre GO Beauty til det sted, hvor DU får de mest kvalificerede skønhedssvar og bliver guidet gennem skønhedsjunglen af de allerbedste skønhedseksperter.

GO Beauty er Danmarks største skønhedsmagasin, univers og bookingportal. GO Beauty samler branchen så du kan få inspiration og tips til alt det nyeste og mest effektive indenfor hudpleje, behandlinger, kirurgi, sundhed, kosttilskud, træning, makeup, velvære, lækre rejsedestinationer og meget mere.

GO Beauty magasinet udkommer på print 4 gange årligt men vi inspirerer og fortæller om alt det nyeste indenfor skønhedsbranchen på gobeauty.dk hele året. Vi har samlet alle Danmarks bedste klinikker og saloner på et og samme sted. Du kan nemt og hurtigt søge på en behandling i nærheden af dig, og så vil du blive introduceret til alle de klinikker der tilbyder den valgte behandling i nærheden af dig.

BOOK DIG SKØN er skønhedsbranchens svar på hotels.com.

Ønsker du at komme i kontakt med GO Beauty? Skriv til os herunder:

[[[[],[]],[[],[]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right