5 forårsfavoritter

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Forårssol, sne, frost, regn og blæst… Martsvejret er fuld af overraskelser og det samme kan vi sige om de mange nye beautyprodukter. Vi skal både booste, peele og pleje. GO Beauty har udvalgt en håndfuld af de mange skønne nyheder til dig!

Giv dig selv et forårsboost

Trænger du til pleje, fugt eller fornyet glød og glans til den trætte og lidt kedelig hud og tørt hår? Så kan du glæde dig over at disse spændende nyheder, går ind og dækker alle dine behov. Vi giver dig her et overblik…

1. Bevar din kollagen i huden

Jo ældre vi bliver jo mindre kollagen danner vores hud. Desværre kan kollagen ikke genopbygges, men vi kan beskytte og bevare den kollagen vi har tilbage i huden, så den bliver mere fyldig og spændstig. Det er her Dermalogicas nye Pro-Collagen Banking Serum kommer ind i billedet, da den indeholder peptider og aminosyrer, der er byggestenene i kollagen. Derudover indeholder den planteekstrakter, der forbedrer hudens elasticitet og glød. Resultatet er en mere spændstig, fyldig og mere lysende hud samt reducerer fine linjer og rynker fremadrettet.

Dermalogica Pro-Collagen Banking Serum. 30 ml. 765 kr.

2. Få fastere og glattere hud

Multi-Peptid + EGF fra Pudderdåserne hjælper på rynker og linjer samtidig med at huden styrkes og forbedrer hudstrukturen. Indeholder en høj koncentration af nøje udvalgte peptider, der tilsammen bidrager til at give fastere og glattere hud i ansigtet, omkring øjnene, hals og decolletté.
Peptider er rynkernes værste fjende, da de kan trænge dybt ned i huden og styrke dannelsen af kollagen og elastin, der giver en fastere hud. Peptider hjælper også med at mindske forstørrede porer, styrke hudbarrieren samt mindske ar og røde mærker efter urenheder. EGF, som også er en peptid, fremmer hudens egen produktion af kollagen, elastin og hyaluronsyre.

Pudderdåserne Multi-Peptid + EGF. 50 ml. 299,95 kr.

3. Instant Beauty Glow

Botanical Glow Oil er en lækker ansigtsolie med syv botaniske olier, der giver din hud en fantastisk glød og en sundere og friskere teint. Olien tilføjer huden fugt og reducerer synligheden af fine linjer. Brug olien som en del at din hudplejerutine eller i løbet af dagen for at genopfriske huden.

Emma S Botanical Glow Oil. 30 ml. 299 kr.

4. Nærer, beskytter og plejer håret

Mangler dit hår lidt ekstra pleje og kærlighed skal du prøve Sensitive Xclusive 911 Rescue Spray. Den er meget nem at bruge og er en alt-i-en-spray! Den har et højt indhold af argan olie, som virker styrkende og fugtgivende på håret. Den intensiverer og bevarer din hårfarve, giver fantastisk glans og så har den en antistatisk effekt. 911 indeholder keratin der plejer og styrker håret, og argan-olie der bekæmper krus. Den beskytter også både imod varme ved styling og UV stråler, hvilket gør den perfekt til brug om sommeren også.

IdHair Elements Xclusive 911 Rescue Spray. 125 ml. 179 kr.

5. Bløde og fugtede hænder

Daily Moisturising Hand Cream fra Aveeno hjælper med at beskytte mod tørhed, og styrker hudens fugtbalance.. Er rig på glycerin, som fugter i op til 24 timer samt nærende havre, der beskytter og stimulerer væksten af de gode bakterier i hudens naturlige mikrobiom,
Håndcremen er let og en hurtig absorberende konsistens, som efterlader hænder beskyttet og velplejet.
Uden parfume med en mild duft af havre.

Aveeno Daily Moisturising Hand Cream. 75 ml. 59,95 kr.

Share.

About Author

Comments are closed.