Bioelements

Bioelements har 25 års erfaring indenfor professionel hudpleje og leverer altid gode resultater. Bioelements hudplejeprodukter leverer hvad den seriøse kunder forventer: den højeste standard, kvalitet og performance en hudplejeserie til hjemmebrug kan yde. Der er ingen hype, gimmik eller uindfriede løfter her. Derfor har de i gennem tiden fået mange trofast følgere blandt hudterapeuter og er blevet anerkendt af eksperter og er på grund af deres gode resultater og lækre produkter, også elsket af klienter.
Bioelements professionelle produkter, indeholder ingen kunstige farvestoffer, parfume eller parabener, der kan irritere eller skade huden – og så tester de aldrig på dyr.

Professionel hjemmebehandling
De sikre hjemmeplejeprodukter, leverer de samme resultater man ville forvente af en professionel klinik- eller spa-behandling. Serien er en komplet linje af professionelle hudplejeprodukter til hjemmebrug, der kan eliminere alle typer af hudproblemer fra rynker til poser under øjnene, mørke rande eller problemer med uren, tør eller sart hud. Der er en formel designet til det hele.
Barbara Salomone, Bioelements grundlægger og CEO, var en af de første certificerede hudterapeuter og produktudviklere indenfor professionel hudpleje. Den dag i dag er hun fortsat kendt som ’architect of the modern facial’, og udvikler af en ny professionel skole indenfor hudpleje, med udgangspunkt i friske, nemme og alsidige ansigtsbehandlinger.

Viser 1 - 1 af 1
Elias Zinati - Face & Body
0.00
Østergade 26C, 2. sal
1100 København K
Elias Zinati er uddannet kosmetiker og wellness-massør, og udføret mange forskellige former for kosmetik-behandlinger, og specialet er blandt andet hud, akne, rosacea og antiage.
·

·