California Tan

Det amerikanske firma California Tan har med over 25 års erfaring på markedet, udviklet de bedste og mest innovative og luksuriøse produkter til selvbruning. Hvad enten det er udført på salon eller hjemmebehandling, vil du få en naturlig og smuk solbrun farve.

California Tan er ubetinget verdens største producent af produkter til UV-fri selvbruning. De har et omfattende produktsortiment, der indeholder alt fra hjemmebehandlingsprodukter og en lang række professionelle produkter til spraybehandling på klinik. Uanset om du vælger at få en behandling på klinik, eller selv bruger deres produkter hjemme, så får du et smukt resultat.

California Tan giver i 3 enkle trin, den smukkeste og mest naturlige farve uden at efterlade den stribet eller ujævn, samtidigt med at huden efterlades gennemfugtet og velplejet. Produkterne er effektivt brunende og plejende produkter til en konkurrencedygtig pris. Produkterne indeholder udover selvbrunende ingredienser desuden solfiltre, der beskytter huden mod skadelige UVA og UVB stråler. California tan forhandles udelukkende af professionelle klinikker.

Viser 1 - 6 af 6
Beauty INK By Karina Bredahl
0.00
Bagerstræde 3
1617 København V
Beauty INK By Karina Bredahl er beliggende på Bagerstræde i København og tilbyder alt indenfor skønhed. I Beauty Ink er de specialiseret i hudbehandlinger, negle, permanent makeup og vippe extensions.
·

·
Wanna Shine
0.00
Tårnvej 237
2610 Rødovre
Vi giver dig en lang række skønhedsbehandlinger, som alle hører til blandt markedets bedste & mest professionelle. Wanna Shine benytter udelukkende de nyeste metoder inden for hud, hånd- og neglepleje.
·

·
Skin & Beauty
0.00
Torvet 19 J
4600 Køge
Klinik Skin & Beauty er en professionel hudplejeklinik beliggende på Torvet i Køge centrum. Klinikkens dygtige team byder velkommen i en afslappet atmosfære, hvor man kan få et behageligt pusterum fra hverdagens stress.
·

·
Norama Spa og Hudpleje
0.00
Slotsbryggen 12B
4800 Nykøbing F.
Norama Spa og Hudpleje ligger placeret på Slotsbryggen i Nykøbing F. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, skønne omgivelser og et dygtigt team af veluddannede og kvalificeret personale.
·

·
Cure Deluxe
0.00
Jernbanegade 2, st.
6270 Tønder
Hos klinik Cure Deluxe i Tønder, Sønderjylland kan man forkæle sig selv med behandlinger til hele kroppen, lige fra negle, til ansigtsbehandlinger, permanent makeup, Smileeffect tandblegning og spraytan.
·

·
HB Wellness
0.00
Nørregade 12
9850 Hirtshals
Klinik HB Wellness er en skønhedsklinik beliggende på Nørregade i Hirtshals. Klinikken tilbyder behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·