Essie

Den dybt dedikerede og energiske kvinde bag dette brand er Essie Weingarten, grundlægger og desuden kreativ direktør for Essie neglelak.

Essie neglelakker, tilbyder mere end 250 farvenuancer og sortimentet vokser forsat. Essie er et must-have i neglepleje. Essie’s prisvindende formel er kendt for sin ”no chip” det vil sige ikke-skallende egenskab, der sikrer dig langtidsholdbar dækkeevne. Et charmerende brand, med et fængende navn på alle deres lakker, for at vise den personlighed hver farve fanger.

Viser 1 - 3 af 3
Clinic Care4you
0.00
Egedal Center 51
3660 Stenløse
Clinic Care4you er en skønhedsklinik, som tilbyder alt indenfor velvære og skønhed til ham og hende. Klinikken er beliggende i Egedal Centret i Stenløse.
·

·
BodyGuide Velværehus
0.00
Torvet 1
5700 Svendborg
Velkommen til BodyGuide - Svenborgs førende Velværehus. BodyGuide er specialister inden for avanceret hudpleje, og tilbyder mange former for behandling og pleje til ham og hende.
·

·
Tanja D Skønhedspleje
0.00
Højløkke 84
6310 Broage
Tanja D Skønhedspleje er en klinik, der tilbyder alt indenfor skønhed og velvære til ham og hende. Klinikken ligger på Højløkke i Broager og ejes af Tanja Detlefsen Albrechtsen.
·

·