Jurlique

Jurlique er et australsk skønhedsmærke, og det eneste med egen certificeret biodynamisk farm. De følger strenge organiske og biodynamsike landbrugsprincipper, hvilket betyder at der ingen kemikalier benyttes overhovedet. Farmen er 100% tilpasset naturens rytmer og jordens cyklusser.

Det er Juliques filosofi at sand skønhed begynder i jorden og de anvender derfor deres helt egen patenterede bio-intrinsic process, til at forarbejde de urter de benytter således at de isoleres, intensiveres og kombineres på nye måder. På den måde bliver helheden til mere end summen af de enkelte ingredienser. Naturlige ingredienser plejer huden i harmoni med din krops kemi. Naturens ressourcer er den bedste vej til at balancere huden mod hverdagens stress. Jurlique er forpligtede til at bruge mindst 95% naturlige ingredienser i deres produkter – man kan ikke producere ren hudpleje, derfor dyrker Jurlique den selv.

Pionerfirmaet blev grundlagt i 1985 af Dr. Jürgen Klein og hans kone Ulrike, som er botaniker, homøopat og alkymist. De søgte det reneste sted på jorden, hvor de kunne realisere deres drøm og vision om at skabe en ren og biodynamisk hudplejeserie. De fandt stedet i Sydaustralien, nærmere bestemt Mount Barker lidt uden for Adelaide.
Jurlique har i de sidste 25 år, udviklet og produceret mere end 100 forskellige hudplejeprodukter, men altid med den samme vision. Hver eneste formulering har sit udspring i levende energi fra de biodynamiske planter, blomster og urter, som vokser på den 70 hektar store farm, Mylor.

Viser 1 - 10 af 11
Mynthe – Økologisk Hudplejeklinik

0.00
Vesterbrogade 43, 1. th.
1620 København V
Mynthe er en økologisk hudplejeklinik, hvor skønhed, velvære og rene produkter er i højsæde. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Revebel
0.00
Gammel Kongevej 82
1850 Frederiksberg C
Skønhedsplejeklinikken Revebel er beliggende på Gammel Kongevej på Frederiksberg og tilbyder alt indenfor skønhed til ham og hende. Revebel har med 28 års erfaring i skønhedspleje, det fuldendte svar på et mere velplejet ydre og dermed et større velbefind
·

·
Philoleum
0.00
Esplanaden 5A
1263 København K
Klinik Philoleum Skincarearomatherapy er beliggende på Esplanaden i hjertet af København K og her er det muligt at nyde en af de mange ansigts- og kropsbehandlinger, kurbade og massager.
·

·
Athene Klinikken
0.00
Olufsvej 6, st.
2100 København Ø
Klinik Athene er beliggende i hjertet af Østerbro og er kåret som 'Byens bedste sted at forkæle sig selv'. På klinikken, er der masser af stemning. Dagens stress forsvinder fuldkommen, når du træder ind i Athenes rustikke og meget smukke lokaler.
·

·
Bryde Simonsen Hvidovre
0.00
Hvidovrevej 88A
2610 Rødovre
Bryde Simonsen Professionel hud og kropspleje ligger ved Hvidovre station. Alle behandlinger som klinikken tilbyder, er skræddersyet til den enkelte klient.
·

·
Faceness
0.00
Sudergade 34A
3000 Helsingør
Klinik Faceness er beliggende på Sudergade i Helsingør og tilbyder ren økologisk skønhedsterapi til mænd og kvinder.
·

·
Klinik Kozo
0.00
Hovedgaden 38
8410 Rønde
Klinik KOZO er Rønde’s skønhedshus. Med en økologisk butik og klinik i 3 etager er der skønhed og velvære for alle.
·

·
Naturskøn Århus
0.00
Guldsmedgade 15
8000 Århus C
Klinik Naturskøn holder til i Guldsmedgade i Århus og tilbyder det ypperligste indenfor skønhed og velvære. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte.
·

·
REN velvære
0.00
Navervej 1
8382 Hinnerup
Klinik REN Velvære består af et professionelt team af behandlere med bred og lang erfaring i skønhedsbranchen. Klinikken er beliggende på Navervej i Hinnerup.
·

·
Maria F Parfumeri og Hudplejeklinik
0.00
Skolestræde 5B
8900 Randers
Maria F Parfumeri og hudplejeklinik er en totaloplevelse af parfumeri, hudpleje, velvære og vejledning. Der tilbydes et stort udvalg af behandlingstyper og behandlingerne spænder vidt.
·

·