”Følelsen af, at de tog mig alvorligt, betød alt”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Da Louise Sommer mødte op hos Estetikcentrum i hjertet af Malmø var det med ønsket om at udskifte de implantater, hun havde fået syv år tidligere, til et mere naturligt resultat.

Bryster, der sad tættere på hinanden og havde et naturligt fald

Sådan lød drømmen for Louise Sommer, da hun sidste år besluttede sig for at undersøge, om det var muligt at udskifte de implantater, hun følte både var både for runde og for kunstige.
Brystforstørrelsen havde hun fået foretaget syv år tidligere på en københavnsk klinik. Den i dag 37-årige Louise Sommer havde med egne ord bryster, ”der virkelig ikke fandtes”.

”Andre siger: ”Jeg har ingen bryster”, men jeg havde VITTERLIGT ingen bryster. Det var sådan, at kravebenet stak mere ud end mine brystvorter, når man så mig fra siden.”

Med meget begrænset brystvæv fik hun at vide, at runde implantater var det bedste alternativ, selv om hun egentlig foretrak dråbeformede, der faldt naturligt.

”Kirurgen sagde vitterligt, at han ville forsøge at hente vejledning fra Sverige, da de aldrig havde opereret nogen, der ikke havde noget, og svenskerne var meget rutinerede inden for brystforstørrelser.”

Her ses Louises resultat efter udskiftning af runde- til dråbeformede implantater.

Hun endte med at være glad for resultatet, for ”nu havde jeg noget, og det betød helt vildt meget for mig. Jeg var enormt glad for det.”

Tog tilløb til en forundersøgelse

Da hun for to år siden begyndte at mærke ømhed i siden af brysterne, slog hun det flere gange hen. Fra klinikken, der havde opereret hende, lød det, at hun skulle se det an, og derfor tænkte hun, at det nok var meget normalt.

Men sideløbende var der opstået et ønske om et mere naturligt resultat. Og det gjorde, at hun altså besluttede, at det i hvert fald ikke kunne skade at få en forundersøgelse.

Denne gang stod det nærmest skrevet i kortene, at det skulle være i Sverige. Med to veninder, der havde fået foretaget brystoperationer i Sverige, begyndte hun sin research på den anden side sundet. En research, der ledte hende til Estetikcentrum, der er specialist i brystoperationer og havde anmeldelser, der var enormt gode.

”Jeg kender nogle, der er utroligt tilfredse med kosmetiske indgreb, de har fået lavet der, og så havde jeg bare den bedste mavefornemmelse. Og det er heller ingen hemmelighed, at den fordelagtige kronekurs også spillede ind. Derudover lå det enormt nemt i forhold til, hvor jeg bor i Ørestad i København,” siger Louise Sommer.

Mavefornemmelsen holdt stik

I november sidste år mødte hun op til en forundersøgelse på Estetikcentrum i hjertet af Malmø hos chefkirurg Dr. Ali Bagher. Og hendes mavefornemmelse viste sig at holde stik.

”Første gang jeg mødte Ali, oplevede jeg, at han var et fantastisk menneske. Han forstod alt, hvad jeg sagde og forklarede mig meget grundigt om muligheder, størrelser og alt andet, jeg havde behov for at vide. Jeg sagde med det samme: Hvis ikke det er muligt, så sig det. Jeg ville have mere fylde, mere fald og bryster, der sad tættere sammen. Han sagde: Du har ikke meget brystvæv oh vi kan gå op til 440 ml. Jeg var helt tryg ved det, fordi han forstod nøjagtigt, hvad jeg ville have, hvilket jo kort sagt var lidt hængebryster frem for to runde kugler, haha. ”

Louise Sommer, Mentor dråbeformede implantater 440 ml.

Til forundersøgelsen fandt Dr. Ali ud af, at hun havde kapseldannelse i begge bryster. Det var derfor, hun havde været øm. Og derfor skulle kapseldannelserne altså fjernes i forbindelse med en ny operation.

”Det betød alt for mig, at han var ærlig. Det vigtigste for mig var at føle: Gør han det for at tjene nogle nemme penge eller fordi han er sikker? Jeg var slet ikke i tvivl,” siger hun om operationen, hun fik foretaget tre uger senere, hvor de runde implantater blev udskiftet med dråbeformede.

Tryghed fra start til slut

Hos de fleste opstår der mange spørgsmål pg tanker op til en kosmetisk operation, og derfor prioriterer Estetikcentrum altid patientens tryghed fra konsultation til slutkontrol.

”Op til operationen blev jeg ringet op og modtog mails om det videre forløb. Det betød, at jeg var informeret om alt og følte mig meget tryg ved at skulle gennemgå en operation,” fortæller Louise Sommer.

”Efter operationen havde jeg en sygeplejerske konstant ved min side, der spurgte: ”Hvad har du lyst til at spise? Vil du have et stykke brød? Hun løftede sugerøret op til min mund, når jeg skulle drikke. Da jeg kom hjem, sagde jeg til min mand: ”Jeg har lyst til at komme derop igen, haha.” Det var en helt speciel oplevelse og meget, meget trygt. De er så søde, høflige og der er ikke noget bedre end at være et sted, hvor man mærker, at folk elsker deres job.”

Ingen smerter

Men det mest overraskende for hende selv var, at hun ikke havde de smerter, hun havde frygtet og før havde opleve.

”Da jeg fik min første operation, havde jeg en hel del smerter, og jeg tænkte, at det ville blive værre nu, da kapseldannelserne også skulle fjernes. Jeg forventede, at jeg skulle føle mig halvt død. Men så lå jeg der og det slog mig: Jeg har det rimeligt OK. Min kæreste hentede mig, vi gik ned til bilen, hvor han havde parkeret i et shoppingcenter. Han blev ved at sige, jeg skulle passe på, men jeg endte faktisk med at kigge på butikker, haha. Jeg havde det virkelig OK.”

Hun kom hjem med et direkte vagtnummer til en kirurg og mulighed for at kontakte klinikken døgnet rundt. Og mulighed for hjælp og vejledning døgnet rundt betød alverden, understreger hun. Det samme gjaldt muligheden for ubegrænsede gratis efterkontroller, som hun benyttede sig af to gange: Dels da hun følte ømhed ved stingene og dels, da hun fik udslæt pga. det plaster, hun havde på.

”Begge gange sagde de: Kom i dag, ingen problemer. Ingen af gangene var der grund til bekymring, men følelsen af, at de tog mig alvorligt, betød alt. Da jeg var i tvivl om, hvorvidt den BH, jeg havde på, sad for stramt, sendt jeg et billede og fik bekræftet, at alt var OK.”

Hurtig heling

Også helingen gik langt nemmere end hun havde drømt om. Morgenen efter operartionen stod hun selv ud af sengen med lidt støtte i ryggen, og efter et døgn kunne hun selv gå på toilettet og til og fra sengen.

”Jeg havde heller ikke brug for morfinpiller, og på dag 3 var jeg ude at spise frokost med en veninde. Jeg kunne ikke lade være med at tænke: Hvordan kan det have været så nemt, når det gjorde så ubeskriveligt ondt første gang? Jeg ved fra andre operationer, at jeg heler hurtigt, men det er alligevel kommet bag på mig, at det skulle være så nemt og trygt. Alt i alt har det været et sindssygt nemt forløb,” siger hun.

En del af den følelse skyldes den tilgængelighed, der har været til klinikken, understreger hun.

”Det er så vigtigt, at du kan kontakte dem døgnet rundt. Bare det, at man kan sende billeder og spørge: ”Ser det rigtigt ud?” giver en kæmpe tryghed.”

Hun har lige været til sit tredje og sidste tjek hos Dr. Ali, ”hvor hun fik et kæmpe kram” og kunne gå hjem med visheden om, at alt er fuldstændig, som det skal være.

Og resultatet?
”Det er jeg helt vildt glad for. VIRKELIG glad for! Det gælder både størrelsen og formen, som jeg føler er perfekt.”

I trygge hænder hele vejen

Estetikcentrum er ved din side hele vejen fra konsultation til slutkontrol:

  • Gratis anden konsultation
  • Egen sygeplejerske under dit ophold på klinikken
  • Ubegrænsede gratis efterkontroller indtil slutkontrol
  • Vagtnummer til kirurg efter operationen
  • Altid adgang til besøg hos sygeplejerske eller kirurg ved behov
  • Tryghedsgaranti
  • Ansvarsforsikring

KAMPAGNE

Brystforstørrelse på Estetikcentrum, der er en af Sveriges førende klinikker.
SPECIALPRIS: 26.900,- DKK. Læs mere her >>
Share.

About Author

Comments are closed.