Ling

Ling Complete Skincare kombinerer og fusionerer traditionelle skønhedsrutiner og teknikker, med moderne ingredienser og teknologi. Ling Skincare serien er fremstillet af naturlige ingredienser, helt uden parabener og parfume. Behandlingerne er omhyggeligt udviklet for at kunne behandle alle typer af hudtyper og tilstande. Filosofien bag Ling, bygger på 5 simple trin, som er i stand til at kunne behandle alle hudproblemer du måtte have, således at du får en perfekt hud. De 5 trin består af trinene: Purify, Hydrate, Solve, Nourish & Renew.

Ling Chan, grundlægger af LING produkterne, voksede op i Hong Kong og immigrerede til New York City i en alder af 21 år. Her startede hun sin karriere i skønhedsindustrien. Ling fandt at der ikke var nogen produkter på skønhedsmarkedet, der leverede de resultater de lovede. Hun startede derfor i 1985 udviklingen og stod i spidsen for avantgarde formler, uden allergifremkaldende ingredienser såsom mineralske olier, lanolin eller parfume. I forbindelse med hendes hudplejeserie, udviklede hun en signatur ansigtsbehandling, baseret på asiatiske skønhedsprincipper, der fremhæver eksfoliering og fugt for balancering af huden samt med forebyggelse og behandling af hudproblemer før de opstår.

Efter 30 år i USA er serien nu langt om længe af finde i Skandinavien. Produkterne tilbyder dig den mest effektive behandling og pleje af huden i den daglige rutine. Men Ling behandler effektivt specifikke hudproblemer, såsom rynker, akne og fine linjer, samtidigt med at ingredienserne bremser hudens ældningsprocesser. Når du bruger produkterne får du en mere ungdommelig hud, med færre linjer og en smuk og glamourøs glød. Ling New York er blevet kendissernes favorit – fx er Ling Complete Skincare brugt og elsket af stjerner som Cameron Diaz og fotomodel Gisele Bundschen, på grund af produkternes mirakuløse resultater.

Viser 1 - 10 af 12
Facebody
0.00
Tornebuskegade 5
1131 København K
Facebody ejes og drives af Hamsa Kadum og er beliggende på Tornbuskegade i hjertet af København. Hamsa er uddannet kosmetolog fra Cidesco Kosmetologskole.
·

·
Arndal Spa
0.00
St. Kongensgade 21
1262 København K
Arndal Spa ligger i St. Kongensgade, lige i hjertet af København. Her bliver du modtaget af et team af kosmetologer og kropsbehandlere. Et specialuddannet team af spa-terapeuter byder velkommen til unikke tilpasset dine behov og ønsker.
·

·
Beauty House
0.00
Østergade 22
3200 Helsinge
Klinik Beauty House tilbyder skønhed og velvære på 1. klasse. Klinikken ligger placeret på Østergade i Helsinge og ejes af Camilla Stenderup, som har over 20 års erfaring i faget som kosmetolog, makeup og massør.
·

·
Joelles Beauty
0.00
30 Adelgade
4720 Præstø
Joelles Beauty klinik i Præstø er beliggende på Adelgade og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger. Om du er mand eller kvinde, ung, midaldrende eller ældre, er der masser af skønhed og velvære at hente hos Joelles Beauty.
·

·
Comwell Spa Korsør
0.00
Ørnumvej 6
4220 Korsør
Comwell Spa er beliggende i rolige og fredelige omgivelser i Korsør og her kan man nyde den smukke spahave med 2 store udendørs hottubs, natursauna og indendørs aquaspa.
·

·
Smuk-Hud
0.00
Kystvejen 171
8400 Ebeltoft
Klinik Smuk-Hud er beliggende på Kystvejen i Ebeltoft og tilbyder alt indenfor skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Helle Thorup Spa Århus
0.00
Frederiksgade 35
8000 Århus C
Uanset hvad dit ønske er, så tilbyder Helle Thorup Spa i Århus det. Du kan vælge mellem; Krop og wellness, ansigtsbehandlinger, hænder og fødder, voksbehandlinger, vippe exstensions, vipper og bryn og slankebehandlinger.
·

·
REN velvære
0.00
Navervej 1
8382 Hinnerup
Klinik REN Velvære består af et professionelt team af behandlere med bred og lang erfaring i skønhedsbranchen. Klinikken er beliggende på Navervej i Hinnerup.
·

·
Maria F Parfumeri og Hudplejeklinik
0.00
Skolestræde 5B
8900 Randers
Maria F Parfumeri og hudplejeklinik er en totaloplevelse af parfumeri, hudpleje, velvære og vejledning. Der tilbydes et stort udvalg af behandlingstyper og behandlingerne spænder vidt.
·

·
Beauty Zone Kosmetisk Klinik
0.00
Danmarksgade 41
9900 Frederikshavn
Klinik Beauty Zone i Vendsyssel er et lille univers beliggende i Frederikshavn i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes.
·

·