Neovita

Neovita Cosmetics er rene, naturlige og professionelle skønhedsprodukter, som virker og gør en forskel. Forskningsresultaterne er imponerende – produkterne til ansigt og krop er meget virkningsfulde og dybdegående. Neovita benytter en innovativ konserveringsteknologi ved fremstilling af deres produkter, der gør det muligt at undlade at bruge skadelige tilsætningsstoffer til konservering. For den højeste produktkvalitet og absolutte beskyttelse af de naturlige virkestoffer pakkes Neovita-produkter i hermetisk lukkede aerosolbeholdere af høj kvalitet.

Neovita Cosmetics er unikke hudplejeprodukter, som kun forhandles af professionelle og kompetente kosmetologer og sygeplejersker. Det særlige ved neovita er at de kun benytter ubehandlede, ubestrålede og innovative virkestoffer fra naturen. Serien spænder bredt, fra produkter og behandling af sensitiv, ældet, uren og stresset hud. Der findes produkter til alle hudtyper og tilstande. Der anvendes konsekvent IKKE skadelige mineralske olier, paraffiner eller silikone i produkterne. De høje krav til serien har kostet flere års udviklingstid, men resultatet er fantastisk.

Viser 1 - 6 af 6
Klinik SenseMe
0.00
Valseværksgade 1
3300 Frederiksværk
Klinik SenseMe ejes af Sine Dahl og tilbyder en oase af velvære i Frederiksværk. Klinikken er stedet hvor man kan slappe af, sætte kroppen i fokus og blive den bedste udgave af sig selv.
·

·
Clinique Thornfeldt
0.00
Vinkelvej 20
5750 Ringe
Clinique Thornfeldt drives af kosmetolog Lene Thornfeldt og ligger på Vinkelvej i Ringe. I behagelige, lyse og moderne omgivelser tilbydes alt indenfor skønhed og velvære til ham og hende.
·

·
Euro Clinic
0.00
Tousparken 9
8230 Åbyhøj
Euro Clinic er beliggende på Tousparken i Åbyhøj og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Clinique Unique
0.00
Kattesund 12A, st. th.
8700 Horsens
Clinique Unique tilbyder ren velvære fra top til tå til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken er beliggende på Kattesund i Horsens og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Beauty Delux
0.00
Præstehøj 48
8751 Gedved
Klinik Beauty Delux er beliggende på Præstehøj i Gedved og tilbyder et bredt udvalg af skønheds- og velværebehandlinger. Beauty Delux er et professionelt Medex institut indrette i hyggelige og afslappende omgivelser.
·

·
Klinik Connie Krøyer
0.00
Borgergade 66
6700 Esbjerg
Klinik Connie Krøyer er mænd og kvinder i alle aldre velkomne, og den enkelte behandling skræddersyes den enkelte klients hud og behov. Indehaver Jette Kristiansen er uddannet statsanerkendt kosmetiker.
·

·