Ren Skincare

REN skincare er en engelsk hudplejeserie som er udviklet ud fra 5 sunde principper der har været med til at gøre serien til en kæmpesucces.

– De rigtige Ingredienser
– Den rigtige Videnskab
– Den rigtige produktoplevelse
– De rigtige miljøpåvirkninger
– Den rigtige holdning

REN serien er en højteknologisk, effektiv hudpleje baseret på de allernyeste bioaktive stoffer. Siden lancering i 2000 er REN blevet kult-favorit blandt skønhedsredaktører og forbrugere og forhandles i dag af apoteker, stormagasiner og hos hudplejeklinikker i over 50 lande. Produkterne er en nydelse at bruge, men samtidig er de helt fri for alle de hudskadelige kemikalier, der rutinemæssigt bruges i hudplejeindustrien. REN giver dig, med deres ultimative produktformel og nye aktive ingredienser og teknologier klinisk, veldokumenterede resultater.

Viser 1 - 5 af 5
Revebel
0.00
Gammel Kongevej 82
1850 Frederiksberg C
Skønhedsplejeklinikken Revebel er beliggende på Gammel Kongevej på Frederiksberg og tilbyder alt indenfor skønhed til ham og hende. Revebel har med 28 års erfaring i skønhedspleje, det fuldendte svar på et mere velplejet ydre og dermed et større velbefind
·

·
Philoleum
0.00
Esplanaden 5A
1263 København K
Klinik Philoleum Skincarearomatherapy er beliggende på Esplanaden i hjertet af København K og her er det muligt at nyde en af de mange ansigts- og kropsbehandlinger, kurbade og massager.
·

·
Naturskøn Århus
0.00
Guldsmedgade 15
8000 Århus C
Klinik Naturskøn holder til i Guldsmedgade i Århus og tilbyder det ypperligste indenfor skønhed og velvære. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte.
·

·
Maria F Parfumeri og Hudplejeklinik
0.00
Skolestræde 5B
8900 Randers
Maria F Parfumeri og hudplejeklinik er en totaloplevelse af parfumeri, hudpleje, velvære og vejledning. Der tilbydes et stort udvalg af behandlingstyper og behandlingerne spænder vidt.
·

·
Hotel Kommandørgården
0.00
Havnebyvej 201
6792 Rømø
Hotel Kommandørgårdens beauty-afdeling tilbyder forkælelse til ham og hende. Klinikken tilbyder alt lige fra ansigtsbehandlinger til body polish.
·

·