Retning af bryn

Retning og forming af bryn giver et naturligt løft, mere udstråling og karakter til dit ansigt. Der benyttes pincet eller voks. En speciel voks anvendes til formning af bryn og gør behandlingen nænsom og effektiv, da voksen får fat i alle de fine hår. Der rettes efter med pincet for at få helt perfekte bryn og sikre at begge bryn er helt éns.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne behandling.

Viser 1 - 8 af 8
Mens Room
0.00
H.C Andersens Boulevard 47, st. th.
1553 København
Mens Room ligger centralt i København ved langebro og er som navnet siger så fint en klinik, hvor mænd kan komme og pleje der ydre skønhed – faktisk den første hudplejeklinik kun for mænd.
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Pier Auge
0.00
Ordrup Jagtvej 26A
2920 Charlottenlund
Klinik Pier Auge er en skønheds- og velværehudplejeklinik beliggende på Ordrup Jagtvej i Charlottenlund. Klinikken ejes af Adina Wolin, som tilbyder et bredt udvalg af skræddersyede behandlinger til ham og hende.
·

·
D’mai Beauty & Wellness
0.00
Kongsbjergvej 29
2830 Virum
D’mai Beauty & Wellness er en skønhedsklinik, der er beliggende på Kongsbjergvej i Virum. Hos Dmai Beauty & Wellness er det ikke nødvendigt at medbringe andet end sig selv.
·

·
Hudplejeklinikken
0.00
Svendborgvej 68
5600 Faaborg
Hudplejeklinikken ejes af Pia Vejlemark, der åbnede tilbage i 200. Her tilbydes et bredt udvalg af skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende. Klinikken ligger på Svendborgvej i Faaborg.
·

·
Beauty and Wellness
0.00
Grønlandsvej 1
8700 Horsens
Klinik Beauty and Wellness er beliggende på Grønlandsvej i Horsens og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger til ham og hende. Et besøg hos Beauty and Wellness er en velværeoplevelse for både krop og sjæl.
·

·
Salon New Image
0.00
Postvej 1
9270 Klarup
Salon New Image er beliggende på Postvej i Klarup og tilbyder skønhedsbehandlinger for krop og sjæl. Her er tale om et skønhedshus med professionelle behandlere, som tilbyder behandlinger for hår, hud og krop.
·

·
Skøn
0.00
Broen 2, lejlighed 4
7900 Nykøbing Mors
Klinik Skøn ejes af Isabella Bundgaard og tilbyder behandlinger til ham og hende. Klinikken er beliggende på Broen 2 i Nykøbing Mors og tilbyder forskellige former for behandlinger.
·

·