Rodial

Rodial er grundlagt i 1999 af Maria Hatzistefanis, der mente der var en mangel på high-performance hudpleje på markedet, der kunne tilbyde resultatorienterede produkter og behandlinger. Rodial har i dag en stor fanskare verden over og er i dag repræsenteret i mere end 35 lande.

Med et voksende skønhedsimperium og produkter med navne som ’Dragon’s blood’ (drageblod), Bee Venom (bigift) og Stemcell Super-Food (stamcelle supermad) er Rodial et provokerende og innovativt brand, der ofte er omtalt af medierne. Rodials produkter er ligeledes populært og benyttet af højtprofilerede kendisser som Kylie Jenner, der også har omtalt hudplejeseriens produkter på de sociale medier.

Rodials produkter stræber efter at behandle en bred vifte af hudproblemer. Det der kendetegner, og er fællesnævner for produkterne i serien, er at de indeholder namasake Pomegranate Ellagic Tannin. Den naturlige ingrediens, hjælper med at opstramme huden og booste kollagen produktionen, således at du får en mere ungdommelig udstråling og glød.

Viser 1 - 6 af 6
Naturklinikken
0.00
Kongevejen 18, 1.
2791 Dragør
Naturklinikken ligger placeret på Kongevejen i Dragør. Klinikken drives af alternativ kosmetolog Lene Fjelking der startede klinikken i Dragør i 2002.
·

·
La Parfumerie
0.00
Hovedgaden 28
2970 Hørsholm
Klinik La Parfumerie tilbyder lækker hudpleje og skønne behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken ligger placeret på Hovedgaden i hjertet af Hørsholm.
·

·
REN velvære
0.00
Navervej 1
8382 Hinnerup
Klinik REN Velvære består af et professionelt team af behandlere med bred og lang erfaring i skønhedsbranchen. Klinikken er beliggende på Navervej i Hinnerup.
·

·
Caroline Bjerring
0.00
Grønnegade 24
7100 Vejle
Klinik Caroline Bjerring vil du få en totaloplevelse af hudpleje, velvære og vejledning. Klinikken ligger placeret på Grønnegade i hjertet af Vejle og tilbyder et stort udvalg af behandlinger.
·

·
Vida
0.00
Færøgade 51
9000 Aalborg
Hos Klinik Vida ligger placeret på Færøgade i Aalborg, og her glider man ind i en verden af resultatskabende, selvforkælende og livsnydende behandlinger. Vida er spansk og betyder livet, og det er netop værdsættelse og forskønnelse af livet, der er i foku
·

·
Klinik Connie Krøyer
0.00
Borgergade 66
6700 Esbjerg
Klinik Connie Krøyer er mænd og kvinder i alle aldre velkomne, og den enkelte behandling skræddersyes den enkelte klients hud og behov. Indehaver Jette Kristiansen er uddannet statsanerkendt kosmetiker.
·

·