Sensai

Alle har en unik skønhed, baseret på det liv vi lever og vores personlighed. Med respekt for vores individualitet, stræber Sensai efter at fremhæve din personlige skønhed med hjælp fra de mest dyrbare fibre: silke. Blandt silke, er den mest beundrede japanske Koshimaru silke. Hos Sensai opdagede man at der lå en særlig kraft gemt i disse fibre.

Inspireret af søgen efter uendelig skønhed, kombinerer Sensai avanceret hudplejeteknologi, med japansk æstetik og sanselighed. Den ekstraordinære fusion af videnskab og natur, arbejder i harmoni med kroppen og skaber en fejlfri silkeblød hud, der fremhæver enhver kvindes naturlige skønhed. Silkeblød hud er med Koishimaru silke muligt. Silkens fibre, der engang var forbeholdt den kejserlige familie, har en kraftfuld fugtgivende effekt. Silken stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre og resultatet er derfor en hud, der er gennemfugtet, plejet og meget smuk.

For at opnå det ultimative målsætning, en exceptionel smuk hud, er Sensai fortalere for et unikt skønhedsritual, de kalder Saho. Ritualet er tre trin (ritual), der skal gentages hver dag på samme måde, for at opnå den ønskede effekt, smuk hud og uendelig skønhed.

Viser 1 - 7 af 7
Pure & Simple
0.00
Ved Vesterport 9
1612 København V
Klinik Pure & Simple ligger Ved Vesterport i København og her præsenterer det professionelle team af behandlere fremtidens skønhedspleje.
·

·
La Parfumerie
0.00
Hovedgaden 28
2970 Hørsholm
Klinik La Parfumerie tilbyder lækker hudpleje og skønne behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken ligger placeret på Hovedgaden i hjertet af Hørsholm.
·

·
Beauty Clinic
0.00
Østergade 2, 1. th.
8500 Grenå
Klinik Beauty Clinic ligger på Østergade i Grenaa i hyggelige og stemningsfyldte lokaler. Betina Grønbjerg er ejer og har drevet klinikken i 30 år og står klar med professionelle behandlinger og rådgivning.
·

·
House of Wellness
0.00
CW Obels Plads 6, 1. sal
9000 Aalborg
House of Wellness tilbyder 173 kvm lækker luksus, hvor man med det samme får en følelse af ro og hygge med en skøn duft af aromaer og hyggen fra de levende lys.
·

·
Karina Lehmann Skønhedspleje
0.00
Banegårdspladsen 4, 1. sal
7400 Herning
Karina Lehmann Skønhedspleje er en skønhedsklinik i Herning. Man finder klinikken på Gl. Landevej med frisør og blomsterbutik som naboer.
·

·
Bianca Pure Skin
0.00
Sct. Jørgens Bakke 17
7500 Holstebro
Klinik Bianca Pure Skin tilbyder et bredt udvalg af forskellige wellness behandlinger. Klinikken ligger placeret på Sct. Jørgens Bakke i hjertet af Holstebro.
·

·
L&L Skincare
0.00
Torvegade 68B
6700 Esbjerg
Klinik L&L Skincare ligger på Torvegade i Esbjerg og ejes og drives af Lien Tran og Laila Oehlenschläger.
·

·