Skinbooster

Skinbooster er en innovativ injektionsbehandling som forbedrer hudens kvalitet og giver masser af glød og glans i hele ansigtet. Skinbooster indeholder store mængder af hyaluronsyre som bekæmper og forebygger fine linjer og rynker, ar, arbejder på hudens elasticitet og giver masser af fugt til huden. Behandlingen kan udføres i ansigtet, på brystet og på hænderne. Studier viser at hudkvaliteten bliver forbedret i helt op til 9 måneder efter behandlingen.
HUSK denne behandling kræver en konsultation og en betænkningstid på minimum 48 inden du kan få foretaget selve behandlingen, de fleste steder er konsultationen gratis.
Inden behandlingen foretages vil huden blive afrenset, og så vil der blive lagt en bedøvende creme, så ubehag under behandlingen minimeres mest muligt. Ved selve behandlingen injiceres små dråber produkt i hele uden med en meget tynd nål. Har man ar og linjer vil man typisk lægge en mere koncentreret dosis i området for at forbedre hudkvaliteten i området. Efter behandlingen vil du være rød efter de mange stik og nogle risikere at få blå mærker og hævelser. Resultatet af behandlingen ses nogle uger efter selve behandlingen.
Søg blandt landets kosmetiske klinikker og find en klinik i nærheden af dig.

Viser 1 - 4 af 4
Retouch Clinic
0.00
Hovedvagtsgade 6, 3. sal
1103 København K
Den eksklusive skønheds- og kosmetiske klinik er beliggende på 3. sal og tilbyder en bred palette af skønhedsbehandlinger med den nyeste teknologi.
·

·
CosmeCare
0.00
Nordre Frihavnsgade 90, st.
2100 København Ø
CosmeCare er en professionel hud- og kropsplejeklinik i København Ø. Med flotte omgivelser, hyggelig atmosfære og fantastiske behandlinger, er du i trygge hænder.
·

·
Vita Nova Skincare
0.00
Ny Vestergade 3, 1 sal
6000 Kolding
Vita Nova Skincare er en kosmetisk speciallægeklinik beliggende i Kolding by.
·

·
CK Kosmetisk Klinik
0.00
Storegade 88, 2.sal
6100 Haderslev
CK Kosmetisk Klinik ligger i Haderslev og er en skønhed og velvære klinik til mænd og kvinder i alle aldre. Der tilbydes et bredt udvalg af professionelle behandlinger.
·

·