Glotherapeutics

Indviduel hudpleje, der sikrer målrettede forandringer i din hud. Glotherapeutics leverer tilpassede hudplejeløsninger ved at tilbyde et koncept af produkter, der inkorporerer daglig behandling med målrettede behandlinger. Den innovative teknologi og banebrydende forskning gør at de formler, der benyttes i produktserien, er designet med potente koncentrationer af aktive bestanddele til klinisk at transformere huden.

  • Målrettede hudplejeløsninger
  • Formler uden parabener
  • Koncentrerede aktive ingredienser

Produkterne er skabt til at styrke, forandre og forbedre din hud, med en lang række af aktive ingredienser, antioxidanter og plejende botaniske udtræk.

Glotherapeutics er et revolutionerende gennembrud indenfor hudpleje og kemisk eksfolierende behandlinger. Deres tilgang er systematisk baseret på etableret videnskab, der kombineres med nye videnskabelige teknologier. De unikke formler, indeholder potente koncentrationer med et højt niveau af aktive ingredienser, der er i stand til at give din hud den mest optimale transformation, ved hjælp af en hær af kraftfulde antioxidanter, som er nødvendige i hudens forsvar mod skadeligefrie radikaler og er dermed med til at sikre dig en sundere hud.

Alle hudpleje produkterne er fremstillet af de bedste ingredienser, med de højeste koncentrationer og af farmaceutisk renhedsgrad og er helt fri for kunstige farvestoffer og parabener.

Clinique Camille er en hyggelig hudplejeklinik og ligger I centrum af København. Klinikken er eje...
Elias Zinati er uddannet kosmetiker og wellness-massør, og udføret mange forskellige former for k...
På toppen af Lyngby Storcenter finder du Lyngby Fod-, Negle- og Hudplejeklinik. Klinikken har sam...
Nail & Body er en professionel klinik for kosmetiske forandringer og velvære. Klinikken ligge...
Showing 4 results