Exuviance

Exuviance hudpleje er skabt som alternativ til dig, som ikke ønsker eller har behov for søge behandling hos en hudlæge, men som stadig vil udnytte de fordele som medicinsk hudpleje kan tilbyde. Exuviance tilbyder et komplet system, videnskabeligt udviklede, højeffektive hudplejeprodukter med alfa- og polyhydroxysyrer kombineret med de nyeste teknologier og innovationer.
De effektive hudplejeprodukter bygger på professor Dr. Eugene van Scott’s og Dr. Ruey Yu’s (Princeton, USA) verdenpatenterede produkter. Forskningen og udviklingen bag Exuviance har eksisteret i mere end 40 år, hvilket giver en garanti for gennemtestede produkter, der giver ekstraordinære resultater nemt og sikkert.
Exuviance hudplejeprodukter er tilpasset moderne mennesker, der vil se resultater uden at det er besværligt eller koster en formue. Alle produkter i hudplejeserien, kan bruges af kvinder såvel som mænd, der ønsker at bibeholde et ungt og friskt udseende længere. Produkterne er desuden specielt udviklede til at behandle hudlidelser som: atopisk eksem, akne, ar, rosacea og hypersensitiv eller overfølsom hud. De videnskabeligt udviklede, højeffektive hudplejeprodukter med alfa- og polyhydroxisyrer, giver fantastiske resultater, da produkterne i Exuviance hudplejesystem er blevet specielt fremstillet for at hjælpe hudens naturlige cellefornyelse. Ved at trænge dybt ned i huden og samtidigt eksfoliere overhuden, stimuleres cellefornyelsen. Herved erstattes de døde hudceller, der tilstopper porerne og giver et mat, tørt og trist udseende, med nye friske celler.
Resultatet bliver en fugtmættet hud med et smukkere, yngre og sundere udseende. Alle Exuviance produkter er dermatologisk testede og hypo-allergene produkter. De fugtighedsgivende cremer, tonics og renseprodukter er non-comedogene og tilstopper derfor ikke porererne. Øjencremerne er uden parfume.
Du kan herunder finde en klinik nær dig, der forhandler Exuviance Professional produkter og udfører professionelle behandlinger.

Viser 1 - 10 af 52
Copenhagen Spa & Wellness
0.00
Studiestræde 57
1554 København V
Copenhagen Spa & Wellness er beliggende i Studiestræde i København og tilbyder et bredt udvalg af skønheds-, velvære- og spabehandlinger til ham og hende.
·

·
Exuviance Wellness
0.00
Nørre Voldgade 46, st.
1358 København K
Exuviance Wellness er beliggende på Nørre Voldgade i København og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger for krop og sjæl. Hos Exuviance Wellness kan du få pleje og forkælelse til krop og sind.
·

·
The Facial Lounge
0.00
Sankt Jørgens Allé 5
1615 København V
The Facial Lounge ligger på Sankt Jørgens Allé i København og tilbyder professionelle skønhedsbehandlinger. Hos The Facial Lounge handler hudpleje om at udvikle sin huds struktur og smidighed.
·

·
Kosmetologskolen Cidesco
0.00
Nørre Søgade 49
1370 København K
Kosmetologskolen Cidesco er beliggende på Nørre Søgade i hjertet af København lige ved søerne. Kosmetologskolen Cidesco i Danmark startede i 1975 af Dansk Kosmetolog Forening.
·

·
Skønhedssalonen for mænd og kvinder
0.00
Nansensgade 42, st. tv.
1366 København K
Skønhedssalonen for mænd og kvinder er beliggende på Nansensgade i København K og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger. Klinikkens indehaver er uddannet kosmetolog og har haft klinikken siden sommeren 2000.
·

·
Exuviance Klinikken
0.00
Tornebuskegade 3
1131 København K
Exuviance Klinikken er beliggende i Tornbuskegade i København hvor der arbejdes med de unikke hudplejebehandlinger og -produkter fra Exuviance - et komplet system af videnskabeligt udviklede, højeffektive produkter.
·

·
Elias Zinati - Face & Body
0.00
Østergade 26C, 2. sal
1100 København K
Elias Zinati er uddannet kosmetiker og wellness-massør, og udføret mange forskellige former for kosmetik-behandlinger, og specialet er blandt andet hud, akne, rosacea og antiage.
·

·
Nima Aesthetic Clinic
0.00
Vesterbrogade 73B
1620 København V
Nima Aesthetic Clinic er en elegant medicinsk klinik, som tilbyder skønheds- og medicinsk behandling af fineste kvalitet. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København i lækre lyse lokaler tæt på Rådhuspladsen.
·

·
Beauty Solution
0.00
Bredgade 49
1260 København K
Hos Beauty Solution tilbydes et bredt udvalg af professionelle og komfortable behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Visage Hudplejeklinik Frederiksberg
0.00
Frederiksberg Allé 35
1820 Frederiksberg C
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Klinikken er beliggende på stemningsfyldte Frederiksberg Allé, som danner den perfekte ramme om Visage klinikken i hovedstaden.
·

·