Nima Aesthetic Clinic

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Find klinikken her
Vesterbrogade 73B
1620 København V
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
09:00 - 15:30
Onsdag
13:00 - 15:30
Torsdag
Lukket
Fredag
09:00 - 15:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

Nima Aesthetic Clinic er en elegant medicinsk klinik, som tilbyder skønheds- og medicinsk behandling af fineste kvalitet. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København i lækre lyse lokaler tæt på Rådhuspladsen.

Klinikken tilbyder sunde løsninger til alle hudtyper, der er baseret på brug af professionelle behandlinger og effektive hjemmeprodukter fra Exuviance, som tilsammen garanterer det bedste resultat. Behandlerne gør deres yderste for at skabe en totaloplevelse for den enkelte indenfor hudpleje, kropspleje, velvære og vejledning og tilbyder et stort udvalg af behandlingstyper fra de traditionelle ansigtsbehandlinger til de lidt mere avancerede behandlinger som fx hårreduktion, fedtfrysning og tatoveringsfjernelse med laser.

Behandlingerne spænder vidt og tager udgangspunkt i kundens ønsker og om det er wellness eller hudproblemer, hjælper behandlerne selvfølgelig altid med at finde den behandling, der passer bedst.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Shifis Skønhedspleje
0.00
Toftegårds Allé 17
2500 Valby
Shifis Skønhedspleje ligger på Toftegårds Alle i Valby. Skønhedsklinikken har ligget i hjertet af Valby siden januar 1998 og er således den ældste hudplejeklinik i Valby.
·

·
Cosmetic Studio
0.00
Gl. Jernbanevej 1
2500 Valby
Cosmetic Studio er en professionel hud- og kropsplejeklinik, der ligger centralt i Valby på Gl. Jernbanevej og som tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Cecilie Dam Beauty Academy
0.00
Platanvej 31
1810 Frederiksberg C
Klinik Bargisen Beauty er beliggende på Platanvej på Frederiksberg og tilbyder skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Beauty Concept
0.00
Vesterbrogade 125
1650 København V
Beauty Concept er ejet og drevet af Malene Hagemann. Malene vægter den personlige betjening meget højt og der er fokus på en ærlig, grundig og individuel behandling hvor kunden er i fokus og føler sig forkælet og tryg.
·

·
Jag Beauty Skincare
0.00
Reykjaviksgade 5, kld., tv.
2300 København S
Jag Beauty Women & Men Skincare er beliggende Reykjaviksgade i København og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger. Klinikken åbnede i 2009 og tilbyder professionelle behandlinger og vejledning indenfor kosmetologisk skønhedspleje og velvære.
·

·
Cityfys Wellness København
0.00
Tietgensgade 65
1704 København V
Cityfys Wellness ligger i DGI-Byen i København og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
09:00 - 15:30
Onsdag
13:00 - 15:30
Torsdag
Lukket
Fredag
09:00 - 15:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
GoBeuty Booking
Share.

About Author