Glotherapeutics

Indviduel hudpleje, der sikrer målrettede forandringer i din hud. Glotherapeutics leverer tilpassede hudplejeløsninger ved at tilbyde et koncept af produkter, der inkorporerer daglig behandling med målrettede behandlinger. Den innovative teknologi og banebrydende forskning gør at de formler, der benyttes i produktserien, er designet med potente koncentrationer af aktive bestanddele til klinisk at transformere huden.

– Målrettede hudplejeløsninger
– Formler uden parabener
– Koncentrerede aktive ingredienser
– Produkterne er skabt til at styrke, forandre og forbedre din hud, med en lang række af aktive ingredienser, antioxidanter og plejende botaniske udtræk.

Glotherapeutics er et revolutionerende gennembrud indenfor hudpleje og kemisk eksfolierende behandlinger. Deres tilgang er systematisk baseret på etableret videnskab, der kombineres med nye videnskabelige teknologier. De unikke formler, indeholder potente koncentrationer med et højt niveau af aktive ingredienser, der er i stand til at give din hud den mest optimale transformation, ved hjælp af en hær af kraftfulde antioxidanter, som er nødvendige i hudens forsvar mod skadeligefrie radikaler og er dermed med til at sikre dig en sundere hud.

Alle hudpleje produkterne er fremstillet af de bedste ingredienser, med de højeste koncentrationer og af farmaceutisk renhedsgrad og er helt fri for kunstige farvestoffer og parabener.

Viser 1 - 4 af 4
Elias Zinati - Face & Body
0.00
Østergade 26C, 2. sal
1100 København K
Elias Zinati er uddannet kosmetiker og wellness-massør, og udføret mange forskellige former for kosmetik-behandlinger, og specialet er blandt andet hud, akne, rosacea og antiage.
·

·
Clinique Camille
0.00
Holbergsgade 11
1057 København K
Clinique Camille er en hyggelig hudplejeklinik og ligger I centrum af København. Klinikken er ejet af Camille Arndt, der startede klinikken I 2004.
·

·
Nail & Body
0.00
Frederikssundsvej 280
2700 Brønshøj
Nail & Body er en professionel klinik for kosmetiske forandringer og velvære. Klinikken ligger placeret på Frederikssundsvej i Brønshøj og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende i alle aldre.
·

·
Beauty Zonen
0.00
​​Toftevang 2
2800 Kongens Lyngby
Klinik Beauty Zonen åbnede i 2007 på Toftevang i Kongens Lyngby af Karina Rolsted, der af flere omgange er uddannet i England og Paris.
·

·