iS Clinical

Produktserien består af renseprodukter, behandlinger, serums, cremer og solbeskyttelse, der alle indeholder de mest innovative ingredienser på markedet. Produkternes reparerende og beskyttende egenskaber, repræsenterer en ny generation af hudpleje, der samtidig med deres effektive og gode resultater, er lette at integrere i alle typer af daglige rutiner. Resultatet er en sundere hud, der er mere fugtmættet og samtidigt unikt beskyttet med avanceret DNA beskyttelse.
Deres hudplejeserie INNOVATIVE SKINCARE®, er klinisk validerede hudplejeprodukter, der forbedrer din huds velbefindende. Det der adskiller produkterne fra iS Clinical, er deres engagement i at udvikle og tilbyde klinisk-testede og avancerede teknologier i deres produkter, ved udelukkende at benytte førsteklasses ingredienser og formler, hvorved man skaber mærkbare fysiologiske forbedringer i hudens sundhed og udseende.
Udefra kommende påvirkninger fra sol, forurening og vejr samt indre påvirkninger fra kosten og din egen genestiske disposition, eller hudlidelser kan påvirke din huds udseende. Hvad enten du ønsker at forbedre hudproblemer såsom: akne, ældet hud, pigmentering, rosacea eller andre tilstande, er det avancerede og multifacetterede hudplejesystem fra iS Clinical i stand til at behandle disse. INNOVATIVE SKINCARE®, er avanceret luksuriøs hudpleje, der binder bro mellem forskning og skønhed.

Viser 1 - 10 af 53
Cosmo Laser & Skønhedsklinik
0.00
Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K
Cosmo Laser & Skønhedsklinik har 2 afdelinger, hvor den ene ligger i København City og den anden på Trianglen Østerbro. I klinikkerne arbejder de ud fra sikre og effektive teknikker, og med etisk og moralsk omtanke.
·

·
Elias Zinati - Face & Body
0.00
Østergade 26C, 2. sal
1100 København K
Elias Zinati er uddannet kosmetiker og wellness-massør, og udføret mange forskellige former for kosmetik-behandlinger, og specialet er blandt andet hud, akne, rosacea og antiage.
·

·
Amalieklinikken
0.00
Dronningens Tværgade 30, 3. sal
1302 København K
Amalieklinikkener en af de førende antiageklinikker, der tilbyder både operationer og andre behandlinger.
·

·
Britt Ahrensberg Hudpleje
0.00
Amagerbrogade 43
2300 København S
Britt Ahrensberg Hudpleje ligger centralt på Amagerbrogade på Amager. Behandlingerne er skræddersyet til målrettet at skabe enestående resultater. Klinikken tilbyder et bredt sortiment af behandlinger.
·

·
Hudpleje.dk
0.00
Nordre Fasanvej 44
2000 Frederiksberg
Hudpleje.dk tilbyder skønhedsbehandlinger både til ham og hende. Klinikken har eksisteret siden 1997 og ligger centralt på Frederiksberg.
·

·
CosmeCare
0.00
Nordre Frihavnsgade 90, st.
2100 København Ø
CosmeCare er en professionel hud- og kropsplejeklinik i København Ø. Med flotte omgivelser, hyggelig atmosfære og fantastiske behandlinger, er du i trygge hænder.
·

·
Well-Come Spa By Amazing Space
0.00
Philip Heymanns Allé 17, 1. sal
2900 Hellerup
Well-Come Spa By Amazing Space er beliggende centeret Waterfront i Hellerup. Her træder man ind i en oase hvor duft, lyd, lys, følelse og smag harmoniserer med naturens elementer.
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Lotus Skin Purify
0.00
Frederikssundsvej 381
2700 Brønshøj
Lotus Skin Purify er en hudplejeklinik, der er placeret i Brønshøj. Klinikken tilbyder professionelle og målrettede ansigtsbehandlinger med en effektiv massage teknik.
·

·
Facia Beauty
0.00
Lindegårdsvej 39
2920 Charlottenlund
Klinik Facia Beauty er den eneste autoriserede myCODAGE klinik i Danmark. Med myCODAGE får man fremstillet en unik og skræddersyet serum.
·

·