Juvederm

Juvéderm er et af de største fillerbrands på verdensplan, og består af flere typer fillers: Volbella, Volift, Voluma og Ultra 3. Juvéderm anvendes til at udglatte linier og rynker i ansigtet, til at skabe fyldigere læber og til at forme ansigtskonturerne som for eksempel kindben, hage og næse samt til at forynge huden. Juvéderm er også velegnet til behandling af rynker og furer i øjenomgivelserne og til foryngelse af hænder. Der findes også en Juvéderm variant, som fugter huden og forbedrer spændstigheden i huden. Ens for alle varianter er, at de består af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der findes naturligt i huden og som bliver nedbrudt med tiden. Resultatet af en Juvéderm behandling kan ses med det samme. Behandling holder i op til 12 måneder. Dog kun 6-9 måneder ved en behandling i læberne.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 10 af 11
Klinik Q Frederiksberg
0.00
H. C. Ørsteds Vej 20 st. tv.
1879 Frederiksberg
Klinik Q er en kosmetisk skønhedsklinik, der ligger på H. C. Ørsteds Vej på Frederiksberg. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til både mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
CosmeCare
0.00
Nordre Frihavnsgade 90, st.
2100 København Ø
CosmeCare er en professionel hud- og kropsplejeklinik i København Ø. Med flotte omgivelser, hyggelig atmosfære og fantastiske behandlinger, er du i trygge hænder.
·

·
Klinik Q Charlottenlund
0.00
Jægersborg Alle 31A
2920 Charlottenlund
Klinik Q er en kosmetisk skønhedsklinik, der ligger på Jægersborg Alle i Charlottenlund. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til både mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Asdis Hud og Skønhedsklinik
0.00
Stengade 53, 2. sal
3000 Helsingør
Asdis Hud og Skønhedsklinik tilpasser alle behandlinger til den enkeltes behov og man kan se frem til en følelse af ren forkælelse. Klinikken ligger på Stengade i hjertet af Helsingør.
·

·
Muvik
0.00
Hellig Anders Park 14
4200 Slagelse
Klinik Muvik ligger i Hellig Anders Park i Slagelse og tilbyder alt indenfor skønhed. Klinikkens indehaver er sygeplejerske Margit Uhlyarik, og den lægelige supervisor og behandler er Dr. Vibeke Kassis.
·

·
Kosmetisk Klinik
0.00
Lindevangsvej 16
8240 Risskov
Kosmetisk Klinik Birgitte Abrahamsen er beliggende på Lindevangsvej i Risskov, som er specialiseret i behandlinger, der effektivt og sikkert behandler uønskede rynker og alderstegn
·

·
By Malling Jensen
0.00
Havnegade 4, 2. sal
8000 Aarhus C
Klinik By Malling Jensen tilbyder individuelt tilpasset service til mænd og kvinder, og behandlingerne er altid specielt tilrettelagt til den enkeltes behov og ønsker.
·

·
Skinlab
0.00
Oldenborggade 23
7000 Fredericia
Klinik Skinlab har eksisteret siden 2011 og er en klinik hvor æstetisk kosmetologi og pleje forenes. Klinikken ejes af Maiken Aabo Larsen, som er uddannet sygeplejerske og har en bred erfaring både i medicinsk og kirurgisk sygepleje.
·

·
Kosmetisk Klinik Silkeborg
0.00
Smedebakken 12
8600 Silkeborg
Kosmetisk Klinik Silkeborg tilbyder et bredt udvalg af kosmetiske behandlinger. Klinikken finder du på Smedebakken i Silkeborg.
·

·
Curatio Kolding
0.00
Søndergade 30B
6000 Kolding
Curatio Kolding - Kosmetisk Klinik, er beliggende på Søndergade i Kolding og tilbyder et bredt udvalg af skønheds-, velvære- og kosmetiske behandlinger.
·

·