Nimue

Produktserien blev udviklet i 1994, med det formål medicinsk at behandle hud før og efter operation og til dermatologers hudforyngende behandlinger. Nimue er sidenhen blevet et globalt anerkendt hudplejemærke, forhandlet af førende hudplejeklinikker verden over. Som et af de førende hudplejemærker, er Nimue selvsagt anerkendt for deres ekspertviden om huden og behandling af forskellige hudtilstande samt har opnået succes for deres behandlingsmetoder og sammensætning af ingredienser.
Nimue er en videnskabelig serie af avancerede hud- og kropsprodukter samt professionelle behandlinger. Med målrettede, effektive løsninger til specifikke problemer indenfor de forskellige hudtyper, har de en enkel og let tilgang til løsning af problemerne. Behandlingsprodukterne leverer en høj koncentration af pharmaceutiske ingredienser, banebrydende antioxidanter, phytoceuticals, peptider og frugtsyrer, der kan trænge ned i de dybere lag af huden og her aktivt forbedre din huds udseende og sundhed. Nimue kan behandle miljøskadet, hyper-pigmenteret, sensitiv og uren hud.
Nimue er globalt anerkendt for deres moderne måde at klassificere hudens forskellige tilstande på og med deres unikke behandlinger kan de behandle alle typer af hud og hudproblemer og tilbyder derudover også solbeskyttende produkter. Nimue er en dynamisk og trendsættende hudplejeserie, der lever op til moderne hudplejestandarder både ved deres filosofi og koncept.

Viser 1 - 10 af 34
Copenhagen Stylebar
0.00
Adelgade 106
1304 København K
Copenhagen Stylebar er beliggende på Adelgade i hjertet af København. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til ham og hende. Klinikken tilbyder ansigtsbehandlinger med produkter fra det professionelle hudplejemærke Nimue.
·

·
Lækker Frederiksberg
0.00
Smallegade 37
2000 Frederiksberg
Lækker består af to eksklusive skønhedssaloner på henholdsvis Frederiksberg og i Rødovre samt en webshop.
·

·
Beauty Flowers Hudpleje
0.00
Frederikssundsvej 168
2700 Brønshøj
Beauty Flowers Hudpleje er en klinik med autoriserede og lægeeksaminerede kosmetologer som ligger på Frederikssundsvej i Brønshøj. Klinikken tilbyder et bredt sortiment af behandlinger.
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Soft Skin
0.00
Dyssevænget 36B
2700 Brønshøj
Klinik Soft Skin er beliggende på Dyssevænget i Brønshøj, og her træder man ind i en hyggeligt indrettet skønhedsklinik, som tilbyder en bredt vifte af skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Take Care
0.00
Annasvej 4
2900 Hellerup
Velkommen til Take Care i Hellerup Hos Take Care tilpasses behandlingerne efter DIT behov og ønske.
·

·
Wanna Shine
0.00
Tårnvej 237
2610 Rødovre
Vi giver dig en lang række skønhedsbehandlinger, som alle hører til blandt markedets bedste & mest professionelle. Wanna Shine benytter udelukkende de nyeste metoder inden for hud, hånd- og neglepleje.
·

·
Kosmetolog Mette Hindsbøl
0.00
Hovedgaden 21
2690 Karlslunde
Kosmetolog Mette Hindsbøl holder til på Hovedgaden i Karlslunde og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære. Mette er uddannet autoriseret kosmetolog fra Cidesco Kosmetologskolen i København og er derudover eksamineret CND negleteknikker.
·

·
Hudplejeakademiet
0.00
Kollerødvej 19
3450 Allerød
Hudplejeakademiet ligger i Allerød og tilbyder alt indenfor hud- og skønhedspleje til både mænd og kvinder. Alle behandlingerne er skræddersyet til den enkelte kunde hvor faglighed og kompetence kommer i første række.
·

·
Nobeless
0.00
Hestetorvet 1C
4000 Roskilde
Klinik Nobeless tilbyder professionelle behandlinger i afslappede omgivelser. Klinikken ligger placeret på Hestetorvet i Roskilde.
·

·