Soft Skin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
soft-skin-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Soft Skin er beliggende på Dyssevænget i Brønshøj, og her træder man ind i en hyggeligt indrettet skønhedsklinik, som tilbyder en bredt vifte af skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte kunde ud fra behov, ønsker og hudtilstan. Der forhandles og udføres behandlinger med rene og naturlige produkter fra de bedste mærker indenfor hudpleje.

Det professionelle team af behandlere lægger vægt på professionalisme, kyndig kundepleje og en hyggelig atmosfære. Klinik Softskin tilbyder følgende behandlinger; Elektro terapi, spabehandlinger, ansigtsbehandlinger, frugtsyrebehandlinger, hårfjerning med voks, farvning af vipper og bryn, gele negle, manicure og pedicure, makeup og hår, afspændingsmassage, Tei System slankebehandlinger samt spraytan.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Wanna Shine
0.00
Tårnvej 237
2610 Rødovre
Vi giver dig en lang række skønhedsbehandlinger, som alle hører til blandt markedets bedste & mest professionelle. Wanna Shine benytter udelukkende de nyeste metoder inden for hud, hånd- og neglepleje.
·

·
Desire Skincare
0.00
Sallingvej 7
2720 Vanløse
Desire Skincare er beliggende på Godthåbsvej på Frederiksberg og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger til ham og hende. Klinikkens indehaver er uddannet professionel tatovør og kosmetolog.
·

·
Klinik 1. Class Brønshøj
0.00
Boeslundvej 91
2700 Brønshøj
Klinik 1. Class er beliggende på Boeslundevej i Brøndshøj og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken består af et team af kosmetikere, kosmetologer, negleteknikkere, spraytan behandlere, vippeteknikere, mikropigmentister
·

·
Beauty Flowers Hudpleje
0.00
Frederikssundsvej 168
2700 Brønshøj
Beauty Flowers Hudpleje er en klinik med autoriserede og lægeeksaminerede kosmetologer som ligger på Frederikssundsvej i Brønshøj. Klinikken tilbyder et bredt sortiment af behandlinger.
·

·
Clinique Harmonie
0.00
Tuxensvej 1
2700 Brønshøj
Clinique Harmonie ejes af Trine Buur Richardt og er beliggende på Tuxensvej i en af Brønshøjs dejlige villaer på en stille sidevej, kun 30 meter fra Frederikssundsvej. Her tilbydes et bredt udvalg af behandlinger for krop og sjæl.
·

·
Nail & Body
0.00
Frederikssundsvej 280
2700 Brønshøj

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
8:00 - 14:00
Onsdag
8:00 - 15:30
Torsdag
7:00 - 13:00
Fredag
8:00 - 15:30
Lørdag
8:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author