OPI

Alle kvinder ved, at der er kæmpe forskel på kvaliteten af neglelak, men med en neglelak fra OPI er du sikker på ikke at gå galt i byen.
OPI blev grundlagt i USA i 1981 og deres neglelakker findes nu i over 400 nuancer, der sælges i mere end 70 lande. Kendetegnet ved OPI neglelak er deres fænomenale dækkeevne, og strålende farver, der primært skyldes den høje koncentration af pigment i lakken.

OPI er internationalt kendt for den meget høje kvalitet på deres produkter og har vundet flere priser og ’bedst i test’. OPI har udviklet deres egen helt specielle pensel, der gør det meget enkelt at påføre lakken og giver et slidstærkt og holdbart resultat. Sortimentet udvides hele tiden og tilpasses selvfølgelig sæsonens trends.

Desuden laver OPI limited edition kollektioner i samarbejde meget med kendte stjerner. Kollektionerne er navngivet efter kendissen, og har deres helt eget særpræg. Blandt artister kan nævnes: Katie Perry, Justin Bieber, Carrie Underwood, Serena Willians, Selana Gomez og Kerry Washington.

OPI har også udviklet en Gelcolor, der er en holdbar lak og holder i 2-3 uger. Behandlingen er en professionel behandling og tilbydes i skønheds- og negleklinikker.

I hele OPIs sortiment – både i lakker og Gelcolor – kan med sikkerhed finde en farve, der passer til lige netop dit humør og outfit. OPI har også produkter til pleje og vedligeholdelse af dine negle.

Viser 1 - 7 af 7
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
House of Beauty
0.00
Taastrup Hovedgade 83
2630 Taastrup
House of Beauty er beliggende på Taastrup Hovedgade og tilbyder alt indenfor skønheds- og velvære behandlinger for ham og hende. Kosmetologer er alle højtuddannet inden for deres fag og de efteruddannes løbende.
·

·
Beauty Spot
0.00
Jernbanegade 23
3600 Frederikssund
Beauty Spot ligger på Jernbanegade i Frederikssund og her tilbydes personlige ansigts- og kropsbehandlinger skræddersyet til den enkelte kunde. Skønhedsklinikken tilbyder rolige og hyggelige omgivelser, der lægger vægt på at give kunden en oplevelse.
·

·
Det skønne Hjørne
0.00
Havnegade 7
9550 Mariager
Det skønne Hjørne er et skønhedsunivers beliggende på Havnegade i Mariager. Klinikken behandlinger for krop og sjæl til ham og hende.
·

·
Skincare
0.00
Hasseris Bymidte 7
9000 Aalborg
Klinik Skincare er beliggende på Hasseris Bymidte i Aalborg ved Madam Hair. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger indenfor skønhed og velvære.
·

·
Kosmetikeren
0.00
Løkkenvej 5
9490 Pandrup
Kosmetikeren holder til hos frisørhuset i Pandrup og her træder man ind i en lille, stille, unik hudplejeklinik med håndplukkede produkter.
·

·
DermaBelle Skincare
0.00
DermaBelle Skincare & Spa er beliggende på H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg. Klinikken tilbyder personlig, kompetent behandling og skønne oplevelser i elegante omgivelser.
·

·