Revitalash

RevitaLash er udviklet af Dr. Michael Brinkenhoff, der var overbevist om at han kunne udvikle en formel, der kunne hjælpe hans dengang kræftramte kone med at få sine tabte øjenvipper tilbage, efter et kemoterapi forløb. Revitalash blev en realitet.

Med Revitalash, kan du forvandle dine små afstumpede vipper, til lækre fyldige og lange uimodståelige bambi-vipper. Hvad enten du har korte, mellem eller lange vipper så kan denne serum bruges af alle, og du vil helt sikkert kunne mærke en mærkbar forskel og forbedring samt fornyet styrke af vipperne. Dine vipper vil føles langt sundere og modstandsdygtige. Dette vidundermiddel, går ind og plejer dine vipper og gør dem længere og ekstra fyldige. Allerede efter 4-8 uger kan du både mærke og se en forskel. Den aktive serum består af en nøje afbalanceret kombination af stimulerende og nærende ingredienser, som er både effektive og skånsomme ved brug.

Ingredienser:
– Biotinoyl Tripepdide-1 – stimulerer hårsækkene, og fremmer væksten.
– Biotin (vitamin B7) – styrker vipperne og forlænger hårenes livscyklus.
– Ekstrakt af morgenfrue – plejer hudcellerne.
– Ekstrakt af ginseng – tilfører ekstra styrke og giver tykkere vipper.

Viser 1 - 10 af 12
B'Licious
0.00
Lyngby Hovedgade 9C
2800 Kgs. Lyngby
Uanset hvad dine ønsker, målsætning eller bekymringer omkring dit udseende og skønhed er, vil du hos B´Licious få den rette vejledning og behandling. Det er klinikkens målsætning at give dig det allerbedste.
·

·
Hudplejeakademiet
0.00
Kollerødvej 19
3450 Allerød
Hudplejeakademiet ligger i Allerød og tilbyder alt indenfor hud- og skønhedspleje til både mænd og kvinder. Alle behandlingerne er skræddersyet til den enkelte kunde hvor faglighed og kompetence kommer i første række.
·

·
Clinique Creme Face
0.00
L.A. Rings Vej 96
5230 Odense M
Clinique Creme Face er en lille, hyggelig klinik med en afslappet atmosfære, hvor mænd og kvinder i alle aldre er velkomne.
·

·
Hudpleje-Gruppen
0.00
Kongensgade 55
5000 Odense C
En eksklusiv skønhedsklinik, der ligger midt på strøget i Odense. Arbejder med den dermacosmeceutiske hudplejeserie Nimue samt den anerkendte Babor-serie.
·

·
Risskov Krop og Hudpleje
0.00
Nordre Strandvej 74
8240 Risskov
Klinik Risskov Krop og Hudpleje ligger placeret på Nordre Strandvej i Risskov, og drives og ejes af Kosmetolog, fodplejer og kosmetisk akupunktør Wendy Annette Thomassen.
·

·
Helle Thorup Spa Århus
0.00
Frederiksgade 35
8000 Århus C
Uanset hvad dit ønske er, så tilbyder Helle Thorup Spa i Århus det. Du kan vælge mellem; Krop og wellness, ansigtsbehandlinger, hænder og fødder, voksbehandlinger, vippe exstensions, vipper og bryn og slankebehandlinger.
·

·
Nexø Hud- og Fodplejeklinik
0.00
Havnegade 42
3730 Nexø
Nexø Hud- og Fodplejeklinik ligger placeret på Havnegade i Nexø og ejes af Helle Kowsky, der blev uddannet kosmetolog og fodplejer i 1996.
·

·
Top Clinic
0.00
Nørregade 10A
7100 Vejle
TOP CLINIC ligger på Nørregade i Vejle og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende. Klinikken ejes af Else Møller Larsen, som er uddannet kosmetiker og mikropigmentist. Else driver klinikken sammen med sit veluddannede og professionelle t
·

·
Ulstrup Hudpleje
0.00
Storegade 12B
8850 Bjerringbro
Jeannie Messell Professionel Hudpleje ligger på Storegade i Bjerringbro. Klinikken ejes og drives af Jeannie, der er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og fodplejer.
·

·
Den Syvende Himmel
0.00
Tordenskjoldsgade 3
9900 Frederikshavn
Den Syvende Himmel - Spa, Face, Body, Wellness er beliggende på Tordenskjoldsgade i Frederikshavn og tilbyder skønheds- og velvære behandlinger for krop og sjæl til ham og hende.
·

·