Sportsmassage

Sportsmassage er en massageform, der løsner og frigører musklerne for affaldsstoffer og på den måde optimere blodtilførslen og muskelfibrenes spændstighed. Det kan påvirke din ydeevne og udholdenhed positivt. Der er ikke rigtig nogen forskel på dybdegående massage og sportsmassage. Ordet sportsmassage henviser til en massage af muskler som er blevet spændte på grund af sportsudøvelse.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne behandling.

Viser 1 - 5 af 5
Nobeless
0.00
Hestetorvet 1C
4000 Roskilde
Klinik Nobeless tilbyder professionelle behandlinger i afslappede omgivelser. Klinikken ligger placeret på Hestetorvet i Roskilde.
·

·
Kurbadet by Ilse Jacobsen
0.00
A.R Friisvej 16
3100 Hornbæk
Hos Ilse Jacobsens Kurbad, beliggende ved vandet i smukke og hyggelige i Hornbæk, er alle behandlere faguddannede specialister. Vores primære fokus er at tilbyde den mest eksklusive og professionelle behandling.
·

·
Helse- og Idrætsmassage
0.00
Købmagergade 10
4700 Næstved
Hos Helse- og Idrætsmassage samt Refleksterapi tilbyder en række behandlinger, hvor formålet er at få kroppen i balance. Klinikken er beliggende på Købmagergade i Næstved.
·

·
Sundhedshuset Odder
0.00
Nørregade 65
8300 Odder
Sundhedshuset Odder er beliggende på Nørregade i Odder og her kan man få behandlinger hos en kiropraktor, massør, akupunktør eller kostvejleder.
·

·
REN velvære
0.00
Navervej 1
8382 Hinnerup
Klinik REN Velvære består af et professionelt team af behandlere med bred og lang erfaring i skønhedsbranchen. Klinikken er beliggende på Navervej i Hinnerup.
·

·