Kurbadet by Ilse Jacobsen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
ilse-jacobsen-kurbad-1
ilse-jacobsen-kurbad-2
ilse-jacobsen-kurbad-3
ilse-jacobsen-kurbad-4
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Hos Ilse Jacobsens Kurbad, beliggende ved vandet i smukke og hyggelige i Hornbæk, er alle behandlere faguddannede specialister. Vores primære fokus er at tilbyde den mest eksklusive og professionelle behandling, tilpasset dit specifikke behov.

Sanseoplevelsen er i højsædet, og vores primære formål er at tilføre ro, velvære og ny energi til hver besøgende der lægger vejen forbi. Husets behandlerteam arbejder både individuelt og som et team, således at alle muligheder, på tværs af fagområder, bliver undersøgt for at hjælpe og pleje hver enkelt klient, bedst muligt.

Vi har i vores kurbad, to opvarmede bassiner – et stort udendørs samt et mindre indendørs – som benyttes til nydelse og træning. Temperaturen på begge vores bassiner ligger på 34 grader. Varmen i bassinet bevirker, at smerter dæmpes og muskelfunktionen bedres, samtidig med at vandets opdrift og modstand udnyttes i træningen. Bassinerne er udstyret med jacuzzi dyser, som kan tændes hvis man har lyst til en muskel afslappende, masserende spa effekt. Det er særligt fordelagtigt at træne i varmtvandsbassin, hvis man har led- og muskelsmerter, er i en genoptræningsproces efter skader, er gravid eller blot ønsker at tilbyde sin krop muligheden for at spænde af mens man nyder en svømmetur. Bassinerne kan også benyttes til ren nydelse, hvor varmen indbyder til ro i sindet og velvære i kroppen. I sommerperioden vil temperaturen i på vores indendørs bassin blive sat ned til 28 grader.

Udover vores kurbehandlinger, laver vi kosmetiske behandlinger samt kropsbehandlinger. Husets kosmetolog tilbyder alt lige fra klassiske ansigtsbehandlinger til makeup, samt påsætning af ægte mink vipper. Vores dygtige massører og kropsbehandlere, tilbyder alt fra mudderbehandlinger, klassisk velvære massage, detox behandlinger, fysiurgisk massage og kropsbehandlinger, som giver øget velvære. Vi har desuden tilknyttet kostvejleder, personlige træner, terapeut og frisør.

 

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden

Beklager, der var ingen varer, der matchede dine kriterier.

Åbningstider
Mandag
6:00 - 17:00
Tirsdag
6:00 - 17:00
Onsdag
6:00 - 17:00
Torsdag
6:00 - 17:00
Fredag
6:00 - 17:00
Lørdag
6:00 - 17:00
Søndag
8:00 - 17:00
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author