Tromborg

Tromborg er dansk fremstillede økologiske og naturlige produkter med veldokumenterede aktive stoffer. Tromborg serien består af: Tromborg Professionel Makeup, Tromborg Scandinavian Mood og Tromborg Treatment.
Grundlægger Marianne Tromborg og har skabt produkterne ud fra sin egen personlige skønhedsfilosofi: “Det skal være let og overskueligt at komme til at se godt ud.”
Før Marianne etablerede Tromborg i 2003, arbejdede hun som makeupartist i 20 år. Med det travle liv mange lever i dag, skal man huske at sætte tid af til selvforkælelse. Da mange ikke har tid til lange skønhedsrutiner, eller uoverskuelige valgsituationer skal det være enkelt.

Tromborg makeup er sammensat så det er let at gå til, alt imens du får et fejlfrit resultat hver gang. Der er et nøje udvalgt sortiment af farver, der gør det nemt at finde netop den, der passer din hudtone. Mineralerne i makeuppen er af den reneste kvalitet og helt naturlig, farverne er transparente og lette efter Mariannes filosofie ’Less is more’.

Tromborg Scandinavian Mood og Tromborg Treatment produkterne er serier, der ligeledes matcher skønhedsfilosofien om det lette og tilgængelige og er opbygget med henblik på den ypperste velvære. Når man plejer sin hud er det vigtigt at man kan stole på, hvad et produkt indeholder og derfor er serierne økologiske. Det er det der ligger bag: Videnskab og natur – de reneste ingredienser og sund fornuft.

Viser 1 - 6 af 6
La Parfumerie
0.00
Hovedgaden 28
2970 Hørsholm
Klinik La Parfumerie tilbyder lækker hudpleje og skønne behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken ligger placeret på Hovedgaden i hjertet af Hørsholm.
·

·
Beauty House
0.00
Østergade 22
3200 Helsinge
Klinik Beauty House tilbyder skønhed og velvære på 1. klasse. Klinikken ligger placeret på Østergade i Helsinge og ejes af Camilla Stenderup, som har over 20 års erfaring i faget som kosmetolog, makeup og massør.
·

·
Klinik B
0.00
Østergade 11C, st.
4700 Næstved
Klinik B i Næstved åbnede i 2006 og tilbyder et bredt udvalg af professionelle skønheds- og velvære behandlinger.
·

·
Naturskøn Århus
0.00
Guldsmedgade 15
8000 Århus C
Klinik Naturskøn holder til i Guldsmedgade i Århus og tilbyder det ypperligste indenfor skønhed og velvære. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte.
·

·
Maria F Parfumeri og Hudplejeklinik
0.00
Skolestræde 5B
8900 Randers
Maria F Parfumeri og hudplejeklinik er en totaloplevelse af parfumeri, hudpleje, velvære og vejledning. Der tilbydes et stort udvalg af behandlingstyper og behandlingerne spænder vidt.
·

·
Holstebro Skin Care
0.00
Grønsgade 2, 1. sal
7500 Holstebro
Hos klinik Holstebro Skin Care finder du ro, velvære og høj service og der tilbydes alle former for professionelle ansigts- og kropsbehandlinger.
·

·