Holstebro Skin Care

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
holstebro-skin-care-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Hos klinik Holstebro Skin Care finder du ro, velvære og høj service og der tilbydes alle former for professionelle ansigts- og kropsbehandlinger. På klinikken anvendes der primært produkter uden parfume, parabener og unødige tilsætningsstoffer.

Klinikken ligger placeret på Grønsgade i Holstebro (Storetorv ovenpå Matas) og ejes og drives af aut. kosmetolog og hudterapeut Heidi Petersen. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger herunder ansigtsbehandlinger, wellness behandlinger, kropsbehandlinger, hånd-, fod- og neglepleje, vipper og bryn, voksbehandlinger samt makeup. I klinikken udføres behandlingerne med følgende hudplejemærker; Dermalogica, Mama Mio Skincare, Tromborg og Jane Iredale.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Thomsen Treatment
0.00
Sønderlandsgade 7B
7500 Holstebro
Kosmetolog og Hudterapi Thomsen Treatment byder mænd og kvinder velkommen i afslappende og skønne omgivelser. Klinikken drives af Inge Vad Thomasen og er beliggende i Holstebro og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Bianca Pure Skin
0.00
Sct. Jørgens Bakke 17
7500 Holstebro
Klinik Bianca Pure Skin tilbyder et bredt udvalg af forskellige wellness behandlinger. Klinikken ligger placeret på Sct. Jørgens Bakke i hjertet af Holstebro.
·

·
LH Beauty Maker
0.00
Nørregade 53, 1. sal
7500 Holstebro
Klinik LH Beauty Maker ligger på Nørregade i Holstebro og her er kunden altid i fokus. Klinikken tilbyder en bred vifte af skønheds behandlinger til mænd, kvinder, par, venner, veninder samt teenagere.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 15:00
Tirsdag
7:00 - 14:30
Onsdag
7:00 - 18:00
Torsdag
7:00 - 14:30
Fredag
7:00 - 15:00
Lørdag
7:00 - 11:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author