Glædelig 1. december: Vind ren velvære fra ELEMIS

0

Vind ‘Frangipani Treasures’ julegaveæske fra ELEMIS

ELEMIS ‘Frangipani Treasures’ er avanceret kropspleje, der er baseret på frangipani blomster, som sørger for at efterlade huden med en blød, smidig og fint duftende følelse. Fordyb dig i en verden af frangipani og gør den kolde og mørke tid lidt eksotisk, med en samling af skønne produkter.

Ren velvære

Præmien indeholder; Frangipani Monoi Shower Cream 200 ml., Body Cream 200ml, Body Oil 100 ml., Hand & Nail Cream 100 ml. og Monoi duftlys 200 gr.

ELEMIS er et af Englands førende spa- og hudplejebrand. Deres kombination af naturligt aktive ingredienser, ny teknologi og kliniske studier har gjort det muligt for ELEMIS at tilbyde nogle af de mest indflydelsesrige og resultatorienterede produkter på markedet i dag. 

Tilmeld dig dagens julekalender herunder. Så er du med i lodtrækningen om en skøn julegaveæske fra ELEMIS.

LÆS MERE >>

FAKTA OM DAGENS JULEKALENDER KONKURRENCE:
Præmieværdi: 1.515 kr.
Antal trækninger: 3 vindere
Julekalender: 1. december*
* Det er kun muligt at deltage i lodtrækningen af dagens julekalender d. 1. december.

Tilmeld dig dagens kalendergave

Når du udfylder felterne herunder, deltager du i lodtrækningen om Elemis Frangipani Treasures julegaveæske.

Betingelser:
Når du deltager i GO Beautys julekalender 2017 på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Du accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk og præmien kan kun sendes til en dansk postadresse. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. Glædelig jul!

Share.

Comments are closed.