Nyt

Smugkig i det nye GO Beauty #49

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

GO Beauty er udkommet. I dette nummer kigger vi på de største tendenser vi bare må prøve. Ting, vi aldrig ville have gjort, er pludselig det, vi bare må gøre – eller det vi har gjort i årevis, gør vi slet ikke mere – alt sammen i skønhedens navn… Få et smugkig her

Klik her for at se vores abonnementstilbud >
Klik her for at købe GO Beauty >

Hvad skal vi lige nu?

Foråret er lige om hjørnet, og én ting er sikkert: Det er nu, du skal kigge dine skønhedsrutiner godt igennem og skille dig af med det, du ikke længere behøver. Der står ganske enkelt ’beauty-detox’ i kalenderen. Den kedelige vinterhud og krop skal erstattes med friskhed. Kort sagt, så skal kroppen kickstartes og gøres forårsklar. GO Beauty har gennemtestet metoder, der forhåbentlig kan hjælpe dig rigtigt godt i gang.
Plastikkirurgi er det størst voksende marked frem mod 2020 spår en rapport. Befolkningerne i den vestlige verden bliver ældre og ældre, og det sætter fart på vores hang til kosmetisk forskønnelse. Fra de stive ansigter, som Hollywood-stjernerne bar rundt på op gennem 00’erne, er det i dag kun en ukvalificeret behandler, der vil forsvare det frosne ’Botox-look’. Nogle af de tendenser, vi kan glæde os til i 2017 er, at brysterne skal være mindre, numsen større, og så kommer kosmetiske behandlinger på frokost-menuen.

Book dig skøn

Vi har brugt 2016 på at færdiggøre en skønhedsportal, så du lettere kan finde ledige tider til alle de skønhedsbehandlinger, du egentlig gerne vil, men ikke altid når. Vi har samlet de bedste klinikker på gobeauty.dk, hvor du kan søge på ledige tider, sammenligne priser og behandlinger og hurtigt få et overblik over, hvad de enkelte klinikker tilbyder. Det er ligesom hotels.com, her handler det bare om eksempelvis ansigtsbehandlinger, negle, vipper eller voks og meget andet. Du vil i magasinet også kunne finde henvisninger i bladet til de behandlinger, der kan bookes via gobeauty.dk/book. Og det gælder naturligvis i hele landet, for skønhed findes alle steder.
Rigtig god læselyst!

Share.

About Author

3 kommentarer

 1. Marianne Pozuelos i

  Hej,
  Kan jeg abonnere på bladet når jeg bor i Norge? Eller er der et sted her oppe hvor jeg kan købe bladet?
  Venlig hilsen
  Marianne

 2. Line Christensen i

  Hej Go beauty..
  Jeg vil høre hvornår jeres blad udkommer..?
  Er det hver måned..?
  Venlig hilsen Line

Efterlad et svar