Skodsborg Kur og Spa

Hos Kurhotel Skodsborg, tilbyder vi en bred vifte af skønheds- og velværebehandlinger i vores smukke, veldesignede Spa Beauty. Vores behandlinger bliver udført af faguddannet personale, og vi bruger nøje udvalgte skånsomme og effektive produkter. Vi behandler selvfølgelig også med økologiske produkter. Kurhotel Skodsborg anvender en resultatskabende hudplejeserier i vores behandlinger.

SPA
Start dagen med at træne i vores mange træningsmaskiner, deltage i én eller flere af vores holdaktiviteter – for til slut at nyde resten af dagen i vores spa-område. Hvis du blot ønsker til ren afslapning kan du også ‘nøjes’ med at nyde vores dejlige spaområde, som er en afslappet rejse rundt i et sanseligt spaområde bestående af 16 forskellige varme og kølende oplevelser bestående af; Hydrospa på 100 m2 med grotte og massagedyser, udendørs jacuzzi, Årstidens regn, Soft sauna, Hot sauna, Hot & Cold Showers, salt ‘grotte’, fodbad, dampbad, Rasul, Spa Rain samt svømmebassin på 21 meter. Nyd også roen i vores skønne Relax lounge.

En dag i Skodsborg Spa giver dig rig mulighed for at slappe af, opleve velvære, få udrenset kroppen og styrket dit immunforsvar. Vi ønsker, at du skal føle dig afstresset og gå herfra med en smukkere hud og med fornyet energi. En tur i Skodsborg Spa kan nydes alene, som par eller i gruppevis.


Anmeldelser