Glædelig 2. december: Vind Créme de La Mer

0

Tilmeld dig dagens kalendergave

Når du udfylder felterne herunder, deltager du i lodtrækningen om Elemis Frangipani Treasures julegaveæske.

Vind den ikoniske klassiker Créme de La Mer

Créme de La Mer’s jule limited edition er en ultra rig creme, der forvandler din hud fra første berøring. Uanset hvilken tilstand huden er i, vil den drage fordel af denne nærende creme.

Den ikoniske klassiker kommer i en 60 ml. krukke inspireret af den uendelige stjernehimmel og en søgen efter det ukendte som Max Huber i sin tid var drevet af. En søgen efter Miracle Broth, eliksiren fra havet, som er den aktive fermenterede ingrediens i alle La Mer produkter.

La Mer

La Mers historie begyndte for næsten et halvt århundrede siden. Under et rutinemæssigt laboratorieforsøg skete der en ulykke, og atomfysiker Max Huber pådrog sig alvorlige forbrændinger i ansigtet. Og da hverken medicin eller andre traditionelle midler kunne hele arrene, begav han sig ud på en 12 år lang rejse for at skabe en helende eliksir.

Dr. Huber blev inspireret af havets helbredende kraft og planternes naturlige genopbyggende egenskaber, og den næringsrige havalge blev hjertet i hans eliksir.
Han udførte 6.000 eksperimenter og nåede til sidst frem til en revolutionerende biofermenteringsproces, der varede 3-4 måneder, og som forvandlede simple ingredienser som havalger, mineraler og andre naturligt udvundne stoffer til noget helt ekstraordinært. Dr. Huber var virkelig forud for sin tid – han forstærkede ingrediensernes virkning ved at anvende energier som lys og lyd under fermenteringen.

Resultatet var intet mindre end et mirakel: The Miracle Broth – en dyrebar eliksir, der ville blive kendt for sine helende energier. På baggrund af denne unikke The Miracle Broth udviklede dr. Huber Crème de La Mer. Og præcis som han havde håbet, forvandledes hans hud og blev blødere, glattere og fik en meget finere struktur.

Tilmeld dig dagens julekalender herunder. Så er du med i lodtrækningen om luksus hudpleje fra Créme de La Mer.

LÆS MERE >>

FAKTA OM DAGENS JULEKALENDER KONKURRENCE:
Præmieværdi: 2.200 kr.
Antal trækninger: 1 vinder
Julekalender: 2. december*
* Det er kun muligt at deltage i lodtrækningen af dagens julekalender d. 2. december.

Betingelser:
Når du deltager i GO Beautys julekalender 2017 på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Du accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk og præmien kan kun sendes til en dansk postadresse. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. Glædelig jul!

Share.

Comments are closed.