Smugkig i det nye GO Beauty #51

0

GO Beauty er udkommet. I dette nummer giver vi dig tips og tricks til hvordan du kan bruge denne sæson på at forkælde dig selv. Bliv klog på hvad, der er op og ned, når det kommer til valget mellem laser, Botox, filler og kirurgi. Du kan også komme i dit livs form og opnå den struttende numse du altid har drømt om. Få et smugkig her…

Klik her for at se vores abonnementstilbud >
Klik her for at købe GO Beauty >

Nyd efteråret!

Ja efteråret er lidt mørkere, koldere og til tider lidt mere vådt end man kunne ønske. Det er også en utrolig smuk årstid hvor bladene på træerne skifter farve og man kan pakke sig ind i tæpper på sofaen med en god bog, en sund kop te, en ansigtsmaske og en god beskyttende hårkur. Nyd efteråret og den hygge, der følger med.

I dette nummer af GO Beauty giver vi dig tips og tricks til hvordan du kan bruge denne sæson på at forkæle sig selv. Bliv klog på hvad der er op og ned, når det kommer til valget imellem laser, Botox og filler. Du kan også komme i dit livs form og opnå den struttende numse som du altid har drømt om, men måske ikke troede var muligt at opnå. Bliv klogere på hvordan du skaber det perfekte efterårs look med de trends, der hitter netop nu.

Overgangsalderen sker helt naturligt, og vi kvinder kan ikke undgå at skulle igennem den periode af vores liv. Men hvad kan man egentlig gøre for at lempe symptomerne? Og hvordan kan en laser være opskriften på et nyt sexliv? Det er blot nogle af de emner vi er gået i dybden med i denne udgave af GO Beauty.

Book dig skøn

Vi har samlet de bedste klinikker i Danmark på gobeauty.dk, hvor du kan søge på ledige tider, sammenligne priser og behandlinger og hurtigt få et overblik over, hvad de enkelte klinikker tilbyder. Det er ligesom hotels.com, her handler det bare om eksempelvis ansigtsbehandlinger, negle, vipper eller voks og meget andet. Du vil i magasinet også kunne finde henvisninger i bladet til de behandlinger, der kan bookes via gobeauty.dk. Og det gælder naturligvis i hele landet, for skønhed findes alle steder.

Nyd dit GO Beauty magasin og sug alt inspiration til dig.

Rigtig god læselyst!

Share.

Leave A Reply