Fjernelse af tatovering

Tatoveringer kan fjernes med laser. Det foregår på den måde, at behandleren kører et laserapparat hen over tatoveringen hvor laserstrålen går gennem overhuden og ned i underhuden. Her sprænger den de farvekorn, som udgør tatoveringen. Farvepartiklerne bliver på den måde så små, at kroppens hvide blodlegemer kan fjerne dem. En laserbehandling kan mærkes som gentagne svip af en elastik på huden. Selve behandlingen tager mellem 5-30 min. alt efter hvor stor din tatovering er. Men der skal mere end en behandling til, oftes 6-12 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 10 af 15
Cosmo Laser & Skønhedsklinik
0.00
Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K
Cosmo Laser & Skønhedsklinik har 2 afdelinger, hvor den ene ligger i København City og den anden på Trianglen Østerbro. I klinikkerne arbejder de ud fra sikre og effektive teknikker, og med etisk og moralsk omtanke.
·

·
Clinique De Prairie
0.00
Danasvej 4-6
1910 Frederiksberg
Clinique De Prairie er en speciale medicinsk klinik for hudpleje der ligger placeret 20 meter fra søerne på Danasvej i hjertet af Frederiksberg i rolige og hyggelige omgivelser.
·

·
Nima Aesthetic Clinic
0.00
Vesterbrogade 73B
1620 København V
Nima Aesthetic Clinic er en elegant medicinsk klinik, som tilbyder skønheds- og medicinsk behandling af fineste kvalitet. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København i lækre lyse lokaler tæt på Rådhuspladsen.
·

·
Klinik Q Frederiksberg
0.00
H. C. Ørsteds Vej 20 st. tv.
1879 Frederiksberg
Klinik Q er en kosmetisk skønhedsklinik, der ligger på H. C. Ørsteds Vej på Frederiksberg. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til både mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Le Luma Frederiksberg
0.00
Rolighedsvej 22
1958 Frederiksberg
Klinik Le Luma ligger på Rolighedsvej på Frederiksberg og her møder du en romantisk indretning og en rolig atmosfære. Le Luma er en veletableret kosmetolog kæde til både mænd og kvinder.
·

·
Klinik Q Charlottenlund
0.00
Jægersborg Alle 31A
2920 Charlottenlund
Klinik Q er en kosmetisk skønhedsklinik, der ligger på Jægersborg Alle i Charlottenlund. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til både mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Beyond SkinCare
0.00
Ordrupvej 61E
2920 Charlottenlund
Beyond Skincare er en eksklusiv skønhedsklinik beliggende på Ordrupvej i Charlottenlund. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Beauty By M
0.00
Tidemandsvej 16A
4300 Holbæk
Klinik Beauty By M er en hyggelig skønhedssalon i Holbæk centrum. Klinikken drives og ejes af Maibritt Christensen som er uddannet make-up artist, stylist, negleteknikker og kosmetolog.
·

·
Sei Bella
0.00
Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Sei Bella, der betyder "Du er smuk" eller "smukke dig", er beliggende lidt uden for Nykøbing Falster 
i rolige og private omgivelser.
·

·
Lovely Skin
0.00
Lille Gråbrødrestr. 1 st. th.
5000 Odense
Klinik Lovely Skin Spa & Beauty har til huse i en rustik, fredet bygning i centrum af Odense på Lille Gråbrødrestræde i en rolig sidegade til gågaden. Omkring klinikken ligger hyggelige caféer og butikker samt Magasin.
·

·