Serum8

Serum8® er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved at bruge dette system, kan du pleje din hud i henhold til professionelle principper i en kontrolleret proces, hvor huden ved hjælp af en særlig rulle med små finde nåle nedbrydes, således at der sker en acceleration af regenerering fornyelse af huden. Denne behandling giver omgående resultat, men resulterer efter et par behandlinger i en ny og smuk hud, med et friskere og mere ungdommeligt udseende, ligesom man kan komme hudproblemer til livs.
Behandlingen skal ikke føles smertefuld, men mere som nogle små prik. Behandlingen kan også bruges på hænder og hals mm.

Med den unikke hudstimulerende- og plejende effekt, kan behandling med Serum8® bruges af alle; unge og ældre, mænd og kvinder uanset hudtype. Serum8® er perfekt til forebyggende hudpleje fx for at forebygge rynker eller behandling af ar, strækmærker, solskader eller blot for at styrke huden præventivt. Serum8® kan også bruges af dem med uren eller fedtet hud.

Hjemmekittet består af:
– Dermaroller8®
– Rollercleaner8®
– Cleanser8®
– Serum8®
– Moisturizer8®

Det anbefales at man benytter hjemmekittet 1-2 gange om ugen de første to uger, hvorefter man langsomt kan øge hyppigheden af sine behandlinger til maksimalt 3 gange om ugen, afhængig af hudens reaktion.

Viser 1 - 10 af 16
Lokation
Lokationer: Byer A-Å
Anbefalinger
Brand // Mærke
meremindre
Flere muligheder
Åbningstider
Visage Hudplejeklinik Frederiksberg
0.00
Frederiksberg Allé 35
1820 Frederiksberg C
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Klinikken er beliggende på stemningsfyldte Frederiksberg Allé, som danner den perfekte ramme om Visage klinikken i hovedstaden.
·

·
Beauty Spot
0.00
Jernbanegade 23
3600 Frederikssund
Beauty Spot ligger på Jernbanegade i Frederikssund og her tilbydes personlige ansigts- og kropsbehandlinger skræddersyet til den enkelte kunde. Skønhedsklinikken tilbyder rolige og hyggelige omgivelser, der lægger vægt på at give kunden en oplevelse.
·

·
Nexø Hud- og Fodplejeklinik
0.00
Havnegade 42
3730 Nexø
Nexø Hud- og Fodplejeklinik ligger placeret på Havnegade i Nexø og ejes af Helle Kowsky, der blev uddannet kosmetolog og fodplejer i 1996.
·

·
Welcome Wellness
0.00
Algade 6
4000 Roskilde
Jenny byder velkommen på sin klinik i Roskilde. Jenny Jørgensen er i 1998 uddannet kosmetolog og blev i 1999 uddannet makeup artist. Jenny har undervist i fagene i både København og Spanien og har derfor en bred viden og mange års erfaring.
·

·
Visage Hudplejeklinik Odense
0.00
Kongensgade 69C
5000 Odense
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Klinikken ligger på Kongensgade i Odense og uanset om det er hudpleje, makeup eller kropsbehandlinger man ønsker, er klinikkens behandlere klar til at give en god oplevelse fra sta
·

·
Anne Haahr
0.00
Jagtvej 1
5000 Odense C
Kosmetolog Anne Haahr er beliggende på Jagtvej i Odense og tilbyder et bredt udvalg af skønheds og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Visage Hudplejeklinik Kolding
0.00
A.L. Passagen 15
6000 Kolding
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Det er klinikkens passion at sørge for at man føler sig taget hånd om og i centrum, fra det øjeblik man træder ind af døren. Klinikken befinder sig i den hyggelige AL Passagen i to
·

·
Haderslev Hudpleje
0.00
Gravene 14B
6100 Haderslev
Hos Haderslev Hudpleje tages der altid udgangspunkt i en sund hud når det kommer til valg af behandling og produkter. Klinikken ligger på Gravene i Haderslev og er ejet af Majbritt.
·

·
Caroline Bjerring
0.00
Grønnegade 24
7100 Vejle
Klinik Caroline Bjerring vil du få en totaloplevelse af hudpleje, velvære og vejledning. Klinikken ligger placeret på Grønnegade i hjertet af Vejle og tilbyder et stort udvalg af behandlinger.
·

·
Visage Hudplejeklinik Århus
0.00
Skolegade 7
8000 Aarhus
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Klinikken ligger på Skolegade i hjertet af Århus og er smagfuldt indrettet med respekt for den gamle bygning.
·

·