Serum8

Serum8® er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved at bruge dette system, kan du pleje din hud i henhold til professionelle principper i en kontrolleret proces, hvor huden ved hjælp af en særlig rulle med små finde nåle nedbrydes, således at der sker en acceleration af regenerering fornyelse af huden. Denne behandling giver omgående resultat, men resulterer efter et par behandlinger i en ny og smuk hud, med et friskere og mere ungdommeligt udseende, ligesom man kan komme hudproblemer til livs.
Behandlingen skal ikke føles smertefuld, men mere som nogle små prik. Behandlingen kan også bruges på hænder og hals mm.

Med den unikke hudstimulerende- og plejende effekt, kan behandling med Serum8® bruges af alle; unge og ældre, mænd og kvinder uanset hudtype. Serum8® er perfekt til forebyggende hudpleje fx for at forebygge rynker eller behandling af ar, strækmærker, solskader eller blot for at styrke huden præventivt. Serum8® kan også bruges af dem med uren eller fedtet hud.

Hjemmekittet består af:
– Dermaroller8®
– Rollercleaner8®
– Cleanser8®
– Serum8®
– Moisturizer8®

Det anbefales at man benytter hjemmekittet 1-2 gange om ugen de første to uger, hvorefter man langsomt kan øge hyppigheden af sine behandlinger til maksimalt 3 gange om ugen, afhængig af hudens reaktion.

Viser 1 - 10 af 16
Visage Hudplejeklinik Frederiksberg
0.00
Frederiksberg Allé 35
1820 Frederiksberg C
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Klinikken er beliggende på stemningsfyldte Frederiksberg Allé, som danner den perfekte ramme om Visage klinikken i hovedstaden.
·

·
High Class Skincare
0.00
Ringstedgade 23
4000 Roskilde
Jenny byder velkommen på sin klinik i Roskilde. Jenny Jørgensen er i 1998 uddannet kosmetolog og blev i 1999 uddannet makeup artist. Jenny har undervist i fagene i både København og Spanien og har derfor en bred viden og mange års erfaring.
·

·
Beauty Spot
0.00
Jernbanegade 23
3600 Frederikssund
Beauty Spot ligger på Jernbanegade i Frederikssund og her tilbydes personlige ansigts- og kropsbehandlinger skræddersyet til den enkelte kunde. Skønhedsklinikken tilbyder rolige og hyggelige omgivelser, der lægger vægt på at give kunden en oplevelse.
·

·
Anne Haahr
0.00
Jagtvej 1
5000 Odense C
Kosmetolog Anne Haahr er beliggende på Jagtvej i Odense og tilbyder et bredt udvalg af skønheds og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Visage Hudplejeklinik Odense
0.00
Kongensgade 69C
5000 Odense
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Klinikken ligger på Kongensgade i Odense og uanset om det er hudpleje, makeup eller kropsbehandlinger man ønsker, er klinikkens behandlere klar til at give en god oplevelse fra sta
·

·
Visage Hudplejeklinik Århus
0.00
Skolegade 7
8000 Aarhus
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Klinikken ligger på Skolegade i hjertet af Århus og er smagfuldt indrettet med respekt for den gamle bygning.
·

·
Helle Thorup Spa Århus
0.00
Frederiksgade 35
8000 Århus C
Uanset hvad dit ønske er, så tilbyder Helle Thorup Spa i Århus det. Du kan vælge mellem; Krop og wellness, ansigtsbehandlinger, hænder og fødder, voksbehandlinger, vippe exstensions, vipper og bryn og slankebehandlinger.
·

·
Dorte Drejer Kosmetolog og Massør
0.00
Gammel Stilling vej 431
8462 Harlev
Dorte Drejer er kosmetolog og massør og ligger på Gammel Stilling Vej i Harlev. Her tilbydes et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til ham og hende.
·

·
Clinique Unique
0.00
Kattesund 12A, st. th.
8700 Horsens
Clinique Unique tilbyder ren velvære fra top til tå til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken er beliggende på Kattesund i Horsens og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Visage Hudplejeklinik Horsens
0.00
Hestedamsgade 11
8700 Horsens
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Det er klinikkens passion at sørge for at du føler dig taget hånd om og i centrum, fra det øjeblik man træder ind af døren på Hestedamsgade i Horsens.
·

·