Welcome Wellness

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
welcome-wellness-1
welcome-wellness-2
Find klinikken her
Lidt om klinikken

WELCOME WELLNESS HAR SKIFTET NAVN TIL HIGH CLASS SKINCARE OG FLYTTET
TIL NYE LOKALER I ROSKILDE
Jenny byder velkommen på sin klinik i Roskilde. Jenny Jørgensen er i 1998 uddannet kosmetolog og blev i 1999 uddannet makeup artist. Jenny har undervist i fagene i både København og Spanien og har derfor en bred viden og mange års erfaring, din garanti for en god og sikker behandling.

Jenny er desuden uddannet mikro-pigmentist og tilbyder mikro-pigmentering af dine øjenbryn og eyeliner på øvre og nedre øjenlåg. Welcome Wellness tilbyder udover disse behandlinger også ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger og Microdermabrasion med diamantslibning. Et forløb med exfoliering af huden med diamantslibning, kan anbefales til ansigtshud, som er blevet solskadet eller arret af f.eks. akne. Behandlingen inkluderer også afrensning, udrensning, ansigtsmaske, og sluttes af med dagcreme og øjencreme.

Klinikken har en bred variation af tilbud og behandlinger at vælge imellem, så du kan få den rette behandling til netop dit behov på klinikken. Uanset hvilket behov du har, eller hvilken behandling du vælger, vil High Class Skincare gøre alt for at imødekomme dine ønsker og forventninger.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Skønhedsboxen
0.00
Ringstedgade 46D
4000 Roskilde
Skønhedsboxen Nails and Beauty Lounge ligger på Ringstedgade i Roskilde og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære til ham og hende.
·

·
Klinik Rosenvold
0.00
Ringstedgade 31B
4000 Roskilde
Klinik Rosenvold ligger på Ringstedgade i Roskilde og åbnede i 2013. Klinikken ejes af Mette Rosenvold Kehler, som er uddannet kosmetolog fra Cidesco Kosmetologskole i 2004.
·

·
Miss Sophie
0.00
Køgevej 2
4000 Roskilde
Miss Sophie frisør, negleklinik og kosmetolog er beliggende på Køgevej i Roskilde. Klinikken ejes og drive af Sophie, som er uddannet frisør og negleteknikker.
·

·
Roskilde Skønhedsklinik
0.00
Skomagergade 26, 1. tv.
4000 Roskilde
Roskilde Skønhedsklinik ligger i hjertet af Roskilde på Skomagergade, kun et stenkast fra Roskilde Domkirke i den hyggelige gågade.
·

·
Nobeless
0.00
Hestetorvet 1C
4000 Roskilde
Klinik Nobeless tilbyder professionelle behandlinger i afslappede omgivelser. Klinikken ligger placeret på Hestetorvet i Roskilde.
·

·
Klinik Dandanell
0.00
Algade 63
4000 Roskilde
Klinik Dandanell drives og bestyres af Sabrina Marie Dandanell, som er uddannet kosmetolog fra Cidesco kosmetologskolen i København.
·

·
Åbningstider
Mandag
9:00 - 17:00
Tirsdag
Lukket
Onsdag
7:30 - 13:30
Torsdag
7:30 - 13:30
Fredag
7:30 - 13:30
Lørdag
7:30 - 13:30
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author