Anne Haahr

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
anne-haahr-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Kosmetolog Anne Haahr er beliggende på Jagtvej i Odense og tilbyder et bredt udvalg af skønheds og velvære behandlinger til ham og hende. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte kunde, ud fra en samtale omkring behov, hudtilstand, ønsker og muligheder.

Anne Haahr er indehaver af klinikken og nøgleordene for klinikken er fleksibilitet og kvalitet. Klinikken tilbyder et sted hvor kvalitet, forkælelse, dejlig atmosfære og god service er en selvfølge. Klinikken forhandler og udfører behandlinger med produkter fra det professionelle hudplejebrand Medex.

Kosmetolog Anne Haahr tilbyder flere former for skønheds- og velværebehandlinger herunder; klassiske ansigtsbehandlinger, Green Peel, Dermaroller, Serum8, mesoterapi med Dermapen, Beauty Angel lysbehandling, Bioenergiser D-Tox spa, hænder og fødder, hårfjerning i ansigtet og på kroppen, kropsbehandlinger, makeup samt farvning af vipper og bryn.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Clinique Creme Face
0.00
L.A. Rings Vej 96
5230 Odense M
Clinique Creme Face er en lille, hyggelig klinik med en afslappet atmosfære, hvor mænd og kvinder i alle aldre er velkomne.
·

·
Kurklinikken
0.00
Middelfartvej 115A
5200 Odense V
Alternativ behandling hos Kurklinikken ved Helsecenterfyn på Middelfartvej i Odense lægger sundhed og velvære i højsædet med effektiv alternativ behandling.
·

·
Klinik Kristel
0.00
Munke Mose Allé 2 C
5000 Odense
Klinik Kristel kosmetisk klinik er beliggende på Munke Mose Alle i Odense og her tilbydes professionelle behandlinger og vejledning indenfor kosmetisk skønhedspleje og velvære.
·

·
Beauty and Style - Odense
0.00
Filosofgangen 14
5000 Odense C
På Beauty and Style Kosmetologskole i Odense tilbyder vi en bred vifte af behandlinger. Behandlingerne udføres af Kosmetologskolens elever. 
·

·
Dermal Care
0.00
Vestre Stationsvej 23
5000 Odense C
Hos vores klinik Dermal Care i Odense, tilbyder vi dejlige afstressende og lækre behandlinger til din krop og ansigt. Vores fokus er at skræddersy vores ansigtsbehandlinger nøjagtigt til dig.
·

·
Corpus Care Clinic
0.00
Jernbanegade 6, 2. sal
5000 Odense
Corpus Care Clinic er beliggende på Jernbanegade i Odense og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger i en hyggelig atmosfære.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
7:30 - 15:00
Onsdag
7:30 - 15:00
Torsdag
7:30 - 15:00
Fredag
7:30 - 15:00
Lørdag
7:00 - 11:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author