Bliv sund og forårsfrisk med Rikkemaija

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

For mig er foråret også oprydning. Jeg rydder ud i skabe og skuffer, gør ekstra rent i krogene, pudser vinduer – og vigtigst af alt, så rydder jeg op i min krop. Måske har du den samme trang? Måske tænker du allerede på, hvordan du kommer til at se ud i bikini?

…Uanset hvad så kan du roligt gå i gang med de tips, jeg har her, så du kan blive
fuldstændig FORÅRSFRISK.

Greenies er det nye…

I takt med, at det hele bliver grønnere, kan du måske også? Der kan være dage, hvor grøntsagerne ikke har første prioritet, og derfor kan det være en god idé at starte dagen med et ordentlig skud af dem. Skift din morgenmad ud med en greenie. Du bliver med garanti mæt, helt klart renset ud, fyldt med vitaminer og mineraler og så får huden lidt mere glød.

Her får du en af mine favoritter. Men lad dig ikke begrænse af en opskrift, kom gerne det i, du har lyst til og har ved hånden. Bare husk på, at en greenie hovedsagligt er grøntsager, så hold igen med frugten.

Opskrift:

  • 4 frosne grønkålskugler
  • 2 cm. ingefær
  • 2 cm. fennikel
  • 2 håndfulde spinat
  • ½ grøn peber
  • 1 økologisk citron uden skæl men gerne med det hvide
  • ½ æble, 1 tsk. kokosolie
  • evt. lidt isterninger.

Oprydning af kroppens udseende

Skal du lige give dine muskler et skud i den rigtige retning, så lav disse to øvelser to gange om dagen. Det tager max ti minutter, og så er du endnu mere klar til bluser uden ærmer og små sommerkjoler.

kettlebell-oevelser
Kettlebell øvelser.

Arme og baller:

Denne øvelse strammer rigtig godt op både i ballerne og i armene. Den giver også styrke i ryggen. Husk at holde fokus på din mave under øvelsen, så du også får den med. En super ’all in one’-øvelse. Lav øvelsen 20 gange, hold en lille pause og så igen. I alt fire omgange. Hvis du ikke har en kettlebell kan du også sagtens bruge en almindelig vægt, og hvis du heller ikke har det, så brug noget tungt, som er nogenlunde handy, så du ikke taber det.

Mave:

Væk din mave til livs med denne enkle men effektive øvelse. Sæt dig på en madras eller noget andet, der er behageligt at sidde på. Træk ben og overkrop sammen til det punkt, hvor du kan mærke, at maven skal arbejde ekstra meget for at holde dig stille. Sørg for at runde i ryggen og udfordre dig selv i, hvor langt du kan komme ned, uden du slipper spændingen i maven. Sid her i et minut, hold en lille pause og så igen. I alt fire omgange.

Held og lykke!

Til dagligt arbejder RikkeMaija både som personlig træner, kører hold som hun kalder
’Fit in 4 weeks’ og arbejder med spændende sundheds projekter. Hun støtter sine klienter i deres mål og
hjælper dem med at få den krop og den ændring i hverdagen de ønsker. Du kan også følge
RikkeMaija på hendes sundhedsblog

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

About Author

Efterlad et svar