Brow lift, hvad er det?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Smukke bryn kan indramme hele ansigtet. Et Brow lift giver dig muligheden for at få smukke, markerede og fyldige bryn på kun 45 minutter.

Brow wow

Vi drømmer alle sammen om at vågne op med naturlige perfekte bryn. Netop derfor er denne behandling på rekord tid blevet meget populær. Er dit udgangspunkt i orden, kan denne behandling give dig helt perfekte bryn. Brow lift kaldes også Brow lamination og indebærer en behandling, hvor brynene får en permanent form og børstes op ad ved hjælp af en permanentvæske.

Brow lift er som Lash lift en semi-permanet løsning, der giver en smuk form med fyldige bryn i en begrænset periode. Der arbejdes udelukkende med dine egne bryn, så der er ikke tale om en behandling hvor man påfører ekstra bryn hår. Det betyder selvfølgelig også, at resultatet kan variere meget afhængig af hvad dit eget udgangspunkt er. Alle bryn er forskellige og det endelige resultat afhænger af brynhårets struktur, mængden af brynhår samt længden på hårene.

Hvor længe holder resultatet?

Resultatet holder i ca. 4-6 uger. Det kan dog variere fra person til person afhængig af hvordan, man passer og plejer hårene samt strukturen på brynhårene. Man kan forlænge holdbarheden ved at bruge en plejende brynserum dagligt, så hårene tilføres fugt og ikke tørrer ud.

En Brow lift eller Brow lamination behandling tager ca. 45 minutter.

Kan alle få lavet Brow lift?

Som udgangspunkt, ja. Behandlingen kan udføres på alle hårtyper, dog kan resultatet og holdbarheden variere afhængig af dine bryns hårstruktur. Har du nyere ar, betændelse, sår i området eller allergi anbefales behandlingen ikke, da permanentvæsken kan irritere området og skabe en reaktion på huden.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Selve behandlingen tager ikke så lang tid. En professionel behandler eller kosmetolog kan udføre et Brow lift på ca. 30-45 minutter.

TIP! Hvis du ikke har lange og fyldige bryn at gøre godt med, kan det anbefales at du starter med at bruge en brynserum 6-8 uger inden du booker tid til et Brow lift.

GO Beauty kan anbefale disse to brynserummer

1. Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum. 5 ml. 490 kr.

Denne serum er til dig, der ønsker at få fyldige og stærke bryn. Serummet er med en special udviklet formel, som er med aktive og komplekse ingredienser. Det er rigt på antioxidanter og peptider, og så er der tilsat nærende olie. Serummet påføres på brynene én eller to gange dagligt, og derved vil det stimulere hårsækkenes vækst, og du vil efter 8-16 uger have både fyldigere og stærkere bryn.

2. M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum. 5 ml. 1.040 kr. TILBUD LIGE NU 649 kr.

Har du tynde, svage eller overplukkede bryn? Uanset hvad grunden er til at brynene ikke er fyldige nok, så vil dette serum kunne sikrer en aktiv vækst til brynene, og vil udover at gøre brynene mere fyldige og kraftige, også gøre brynene mere mørke.

Serummet indeholder et kraftfuldtkompleks, som aktivt stimulerer brynenes naturlige vækst, og som vil give tætte og kraftige bryn.

Share.

About Author

Comments are closed.